Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zakynthos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zakynthos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zakynthos miniguide

Zakynthos
Biludlejning Zakynthos

Zakynthos (Zante) er med et areal på 410 km2, den tredje største af de Ioniske Øer, der ligger ud for vestkysten af Grækenland .Øen har en samlet befolkning på 41.472 (2005). Hovedstaden Zakynthos Town, ligger til dels på en halvø på østkysten af øen og har ca.11.000 indbyggere. Det er også det administrative center i det distrikt (amt) Zakynthos.

Blandt de seværdigheder i Zakynthos by på den smukke og livlige promenade langs vandet (Strada Marina) er nævnt. Og på en bakke ved siden af byens centrum er en gammel venetiansk citadel. Ellers er det ikke så meget ældre arkitektur i byen, på grund af et kraftigt jordskælv i 1953 forårsagede store skader.

Andre attraktioner på øen skal være særligt “The Blue Caves” (Galazia Spilea) ved Kap Skinari, ca. 30 km nordvest for Zakynthos by, er nævnt. Ved siden af hulerne er også Volimes landsby, som er særligt kendt for sine smukke, maleriske bygninger – og rigt udsmykkede kirke Agia Paraskevi.

De mest populære feriested område beliggende i Alykes Zakynthos, midt på nordkysten. Her finder vi også øens fineste strande.

Lufthavn Zakynthos Lufthavn er beliggende lige udenfor Zakynthos by.