Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zakynthos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zakynthos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zakynthos miniguide

Zakynthos

Biludlejning Zakynthos

Zakynthos (Zante) er med et areal på 410 km2, den tredje største af de Ioniske Øer, der ligger ud for vestkysten af Grækenland .Øen har en samlet befolkning på 41.472 (2005). Hovedstaden Zakynthos Town, ligger til dels på en halvø på østkysten af øen og har ca.11.000 indbyggere. Det er også det administrative center i det distrikt (amt) Zakynthos.

Blandt de seværdigheder i Zakynthos by på den smukke og livlige promenade langs vandet (Strada Marina) er nævnt. Og på en bakke ved siden af byens centrum er en gammel venetiansk citadel. Ellers er det ikke så meget ældre arkitektur i byen, på grund af et kraftigt jordskælv i 1953 forårsagede store skader.

Andre attraktioner på øen skal være særligt “The Blue Caves” (Galazia Spilea) ved Kap Skinari, ca. 30 km nordvest for Zakynthos by, er nævnt. Ved siden af hulerne er også Volimes landsby, som er særligt kendt for sine smukke, maleriske bygninger – og rigt udsmykkede kirke Agia Paraskevi.

De mest populære feriested område beliggende i Alykes Zakynthos, midt på nordkysten. Her finder vi også øens fineste strande.

Lufthavn Zakynthos Lufthavn er beliggende lige udenfor Zakynthos by.

Dansk