Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alexandroupolis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alexandroupolis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alexandroupolis miniguide

Alexandroupolis

Biludlejning Alexandroupolis

Alexandroupolis (Alexandroupolis) er placeret i det nordøstlige hjørne af Grækenland , kun 40 km fra grænsen til Tyrkiet .Byen er hovedstad i det administrative distrikt (amt) Evros – beliggende i regionen Østmakedonien og Thrakien.Alexandroúpolis har en befolkning på ca. 55.000 og er et af de vigtigste havne i Grækenland.

Grundlagt i 300-tallet f.Kr.Kr. af Alexander den Store (som det er opkaldt efter) – men som historisk har været genstand for vekslende regimer.I årene før i 1920 blev en del af Grækenland , det var tyrkerne og bulgarerne, som regerede byen – og det var dengang kendt under sit tyrkiske navn – Dedeagac.

Alexandroúpolis er nu primært en industriel og kommerciel – og en vigtig trafikknudepunkt mellem det vestlige Europa, Østeuropa og Tyrkiet. Den mest berømte punkt af interesse i selve byen, er sandsynligvis den dominerende hvide fyr, der står i centrum af havneområdet.

Ellers er der en række idylliske fiskerlejer i umiddelbar nærhed af Alexandroúpolis – herunder Makri, der er kendt for sin interessante huler. Både byen og de omkringliggende område kan også prale af en lang række smukke strande, som på grund af gode faciliteter og fremragende vandkvalitet er markeret med blåt flag.

Lufthavnen Alexandroúpolis Lufthavn er ca. 7 km udenfor byens centrum.

Dansk