Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alexandroupolis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alexandroupolis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alexandroupolis miniguide

Alexandroupolis
Biludlejning Alexandroupolis

Alexandroupolis (Alexandroupolis) er placeret i det nordøstlige hjørne af Grækenland, kun 40 km fra grænsen til Tyrkiet .Byen er hovedstad i det administrative distrikt (amt) Evros – beliggende i regionen Østmakedonien og Thrakien.Alexandroúpolis har en befolkning på ca. 55.000 og er et af de vigtigste havne i Grækenland.

Grundlagt i 300-tallet f.Kr.Kr. af Alexander den Store (som det er opkaldt efter) – men som historisk har været genstand for vekslende regimer.I årene før i 1920 blev en del af Grækenland, det var tyrkerne og bulgarerne, som regerede byen – og det var dengang kendt under sit tyrkiske navn – Dedeagac.

Alexandroúpolis er nu primært en industriel og kommerciel – og en vigtig trafikknudepunkt mellem det vestlige Europa, Østeuropa og Tyrkiet. Den mest berømte punkt af interesse i selve byen, er sandsynligvis den dominerende hvide fyr, der står i centrum af havneområdet.

Ellers er der en række idylliske fiskerlejer i umiddelbar nærhed af Alexandroúpolis – herunder Makri, der er kendt for sin interessante huler. Både byen og de omkringliggende område kan også prale af en lang række smukke strande, som på grund af gode faciliteter og fremragende vandkvalitet er markeret med blåt flag.

Lufthavnen Alexandroúpolis Lufthavn er ca. 7 km udenfor byens centrum.