Biludlejning Makedonien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Makedonien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Makedonien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Makedonien miniguide

Billeje Makedonien

Biludlejning Makedonien

Makedonien er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 2 millioner mennesker. Landet har ingen kystlinje, men grænser op til Serbien og Kosovo i nord, Bulgarien mod øst, Grækenland mod syd og Albanien mod vest.
Landets officielle sprog er makedonsk (og albansk).

Makedonien er et bjergrigt land med skove, dale og søer. Det højeste bjerg er Mount Korab, hvilket er 2764 m. Floden Vardar løber gennem landets centrale områder i den sydlige retning – mod Grækenland .Makedonien har både middelhavsklima og et kontinentalt klima med varme, tørre somre og kolde vintre.

Hovedstaden Skopje ligger nord for landet ved floden Vardar, og har ca 507.000 indbyggere.Skopje er landets politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum i landet. Skopje fremstår som en moderne by, og har mange historiske monumenter og seværdigheder.

Andre større byer, Kumanovo, Bitola, Tetovo , Gostivar og Prilep.

City of Ohrid, beliggende på Lake Ohrid i det sydvestlige land, landets største turistområde – med sandstrande og behageligt klima. Grundlagt i 600’s, og har flere historiske steder. Både byen og søen er opført på UNESCO’s World Heritage liste (både for sin naturlige og kulturelle arv). Makedoniens næststørste lufthavn er her – Ohrid St. Paul the Apostle lufthavnen.

Landets vigtigste internationale lufthavn er Skopje Alexander The Great, som ligger lige uden for hovedstaden.

Vælg din destination i Makedonien i søgemaskinen og søge på priser på biler fra flere udbydere. Alle priser på biludlejning omfatte forsikring og ubegrænset kilometertal.

Populære destinationer

Dansk