Biludlejning Makedonien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Makedonien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Makedonien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Makedonien miniguide

Billeje Makedonien
Biludlejning Makedonien

Makedonien er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 2 millioner mennesker. Landet har ingen kystlinje, men grænser op til Serbien og Kosovo i nord, Bulgarien mod øst, Grækenland mod syd og Albanien mod vest.
Landets officielle sprog er makedonsk (og albansk).

Makedonien er et bjergrigt land med skove, dale og søer. Det højeste bjerg er Mount Korab, hvilket er 2764 m. Floden Vardar løber gennem landets centrale områder i den sydlige retning – mod Grækenland .Makedonien har både middelhavsklima og et kontinentalt klima med varme, tørre somre og kolde vintre.

Hovedstaden Skopje ligger nord for landet ved floden Vardar, og har ca 507.000 indbyggere.Skopje er landets politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske centrum i landet. Skopje fremstår som en moderne by, og har mange historiske monumenter og seværdigheder.

Andre større byer, Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar og Prilep.

City of Ohrid, beliggende på Lake Ohrid i det sydvestlige land, landets største turistområde – med sandstrande og behageligt klima. Grundlagt i 600’s, og har flere historiske steder. Både byen og søen er opført på UNESCO’s World Heritage liste (både for sin naturlige og kulturelle arv). Makedoniens næststørste lufthavn er her – Ohrid St. Paul the Apostle lufthavnen.

Landets vigtigste internationale lufthavn er Skopje Alexander The Great, som ligger lige uden for hovedstaden.

Vælg din destination i Makedonien i søgemaskinen og søge på priser på biler fra flere udbydere. Alle priser på biludlejning omfatte forsikring og ubegrænset kilometertal.

Billeje destinationer