Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ohrid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ohrid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ohrid miniguide

Billeje Ohrid

Biludlejning Ohrid

Ohrid er beliggende i det sydvestlige Makedonien Ohrid på søen.Søen er Vesteuropa næststørste. Ohrid er nær grænsen til Albanien , og er 695 meter over havets overflade, mellem 2800 meter høje bjerge.

Ohrid er berømt for sine gamle kirker og klostre og er et religiøst center. St. Sofia kirken fra de 1100 ‘er den fjerde basilika på samme sted. Det har tidligere fungeret som en moske, og har verdens største fresko samling fra 1100-tallet. St. Bogorodica Perivlepta kirke fra 1300-tallet har også kalkmalerier. Ohrid by er på UNESCO’s World Heritage kultur-og naturarv. Ifølge arkæologiske opdagelser, er Ohrid en af de ældste bebyggelser i Europa. Søen er tre millioner år gamle. Det kyrilliske alfabet kommer fra området, og Europas første universitet var her. Pilgrims kommet her for at besøge St. Clemens grav. I juli hvert år for at opfylde verdens elite i svømning her. Ohrid Summer Festival arrangerer og drama festival i slutningen af juli og begyndelsen af august.

Ohrid International Airport, St. Paul apostlen er ca. syv kilometer fra centrum.

Dansk