Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ohrid

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ohrid inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ohrid miniguide

Billeje Ohrid
Biludlejning Ohrid

Ohrid er beliggende i det sydvestlige Makedonien Ohrid på søen.Søen er Vesteuropa næststørste. Ohrid er nær grænsen til Albanien, og er 695 meter over havets overflade, mellem 2800 meter høje bjerge.

Ohrid er berømt for sine gamle kirker og klostre og er et religiøst center. St. Sofia kirken fra de 1100 ‘er den fjerde basilika på samme sted. Det har tidligere fungeret som en moske, og har verdens største fresko samling fra 1100-tallet. St. Bogorodica Perivlepta kirke fra 1300-tallet har også kalkmalerier. Ohrid by er på UNESCO’s World Heritage kultur-og naturarv. Ifølge arkæologiske opdagelser, er Ohrid en af de ældste bebyggelser i Europa. Søen er tre millioner år gamle. Det kyrilliske alfabet kommer fra området, og Europas første universitet var her. Pilgrims kommet her for at besøge St. Clemens grav. I juli hvert år for at opfylde verdens elite i svømning her. Ohrid Summer Festival arrangerer og drama festival i slutningen af juli og begyndelsen af august.

Ohrid International Airport, St. Paul apostlen er ca. syv kilometer fra centrum.