Biludlejning Albanien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albanien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albanien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albanien miniguide

Billeje Albanien
Biludlejning Albanien

Albanien har 3.600 tusind indbyggere (2009), beliggende i det sydøstlige Europa – Adriaterhavet og Det Ioniske Hav. Landet grænser Kosovo mod nordøst, Montenegro mod nordvest, Makedonien i øst og Grækenland i syd. Store dele af Albanien er dækket af bjerge, hvor det højeste punkt – Maja e Korabit – er 2764 m. I modsat fald den vestlige del af landet, 362 km kyststrækning med mange sandstrande.

Albanien har middelhavsklima – med en årlig gennemsnitlig temperatur på 16 grader. North – Eastern Albanien har koldere vintre end det land i almindelighed, og det højeste om vinteren er i langt syd.
Landet er kendt for sine mange nationalparker med uspoleret natur, især i den nordlige Theti en populær turistattraktion – ideel til vandreture. Ellers Albanien har en rig musikalsk folklore tradition.

Hovedstaden i Albanien er beliggende i land og opfordrede Tirana. Byen har 726.500 indbyggere (2008). Ud over at være landets største by, Tirana økonomiske, kulturelle, videnskabelige og politiske centrum.
Andre større byer i Albanien er Kurcova, Durres, Elbasan, Korçë, Vloro og Shokdra. Durres er den største havn i landet – med en færgeforbindelse til sådanne Italien.

Transportsystemet i Albanien var under kommunisttiden (1945 – 1990) dårligt udviklede, men i dag de største byer er forbundet klasse nationale veje. Ny motor vejes bygget og repareret konstant.
Albaniens eneste internationale lufthavn er 15 km nordvest for hovedstaden – Tirana International Airport “Nene Tereza” (opkaldt efter Mother Teresa).

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil i Tirana International Airport og Tirana

Billeje destinationer