Biludlejning Albanien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albanien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albanien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albanien miniguide

Billeje Albanien

Biludlejning Albanien

Albanien har 3.600 tusind indbyggere (2009), beliggende i det sydøstlige Europa – Adriaterhavet og Det Ioniske Hav. Landet grænser Kosovo mod nordøst, Montenegro mod nordvest, Makedonien i øst og Grækenland i syd. Store dele af Albanien er dækket af bjerge, hvor det højeste punkt – Maja e Korabit – er 2764 m. I modsat fald den vestlige del af landet, 362 km kyststrækning med mange sandstrande.

Albanien har middelhavsklima – med en årlig gennemsnitlig temperatur på 16 grader. North – Eastern Albanien har koldere vintre end det land i almindelighed, og det højeste om vinteren er i langt syd.
Landet er kendt for sine mange nationalparker med uspoleret natur, især i den nordlige Theti en populær turistattraktion – ideel til vandreture. Ellers Albanien har en rig musikalsk folklore tradition.

Hovedstaden i Albanien er beliggende i land og opfordrede Tirana . Byen har 726.500 indbyggere (2008). Ud over at være landets største by, Tirana økonomiske, kulturelle, videnskabelige og politiske centrum.
Andre større byer i Albanien er Kurcova, Durres, Elbasan, Korçë, Vloro og Shokdra. Durres er den største havn i landet – med en færgeforbindelse til sådanne Italien.

Transportsystemet i Albanien var under kommunisttiden (1945 – 1990) dårligt udviklede, men i dag de største byer er forbundet klasse nationale veje. Ny motor vejes bygget og repareret konstant.
Albaniens eneste internationale lufthavn er 15 km nordvest for hovedstaden – Tirana International Airport “Nene Tereza” (opkaldt efter Mother Teresa).

Gennem Billigerebiludlejning.dk kan du bestille en bil i Tirana International Airport og Tirana

Populære destinationer

Dansk