Biludlejning Montenegro

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montenegro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montenegro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montenegro miniguide

Billeje Montenegro

Biludlejning Montenegro

Montenegro er et lille land med en forholdsvis beskeden befolkning (672 tusind), der ligger i den del af det sydøstlige Europa, som normalt er kendt som Balkan. Landet blev en selvstændig stat så sent som 2006. Beboere valgte, da – gennem en folkeafstemning – at bryde væk fra den tidligere forening med nabolandene Serbien.
Naturen i Monenegro er meget kuperet, og den indvendige hovedsageligt består af et bjergrigt landskab, hvor det højeste punkt – Zla Kolata – beliggende 2.534 m over havets overflade Mellem bjergene er den dybe dale og kløfter – og nogle større søer. Landet har også en ca. 290 km lange kyststrækning langs Adriaterhavet – og her finder vi en af Balkan-regionen længste strande – Velika Plaza (13 km). Ellers grænser Montenegro til Kroatien , Bosnien , Serbien , Kosovo og Albanien.

Hovedstaden Podgorica har ca.144.000 indbyggere. Andre større byer er Niksic og Pljevlja – mens betydeligt Bar er Montenegros vigtigste havneby.

Den travleste lufthavn i Montenegro er Aerodrom Tivat, beliggende ved bugten Kotor. Det er hvor de fleste turister kommer for at være på ferie ved Adriaterhavet. Der er også en international lufthavn i udkanten af hovedstaden – Aerodrom Podgorica.

Søg og find billige priser for biludlejning i Montenegro i søgemaskinen ovenfor. Booking proces er enkel, og du vil modtage en kupon med en bekræftelse inden for få timer efter bestilling.

Populære destinationer

Dansk