Biludlejning Montenegro

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montenegro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montenegro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montenegro miniguide

Billeje Montenegro
Biludlejning Montenegro

Montenegro er et lille land med en forholdsvis beskeden befolkning (672 tusind), der ligger i den del af det sydøstlige Europa, som normalt er kendt som Balkan. Landet blev en selvstændig stat så sent som 2006. Beboere valgte, da – gennem en folkeafstemning – at bryde væk fra den tidligere forening med nabolandene Serbien.
Naturen i Monenegro er meget kuperet, og den indvendige hovedsageligt består af et bjergrigt landskab, hvor det højeste punkt – Zla Kolata – beliggende 2.534 m over havets overflade Mellem bjergene er den dybe dale og kløfter – og nogle større søer. Landet har også en ca. 290 km lange kyststrækning langs Adriaterhavet – og her finder vi en af Balkan-regionen længste strande – Velika Plaza (13 km). Ellers grænser Montenegro til Kroatien, Bosnien, Serbien, Kosovo og Albanien.

Hovedstaden Podgorica har ca.144.000 indbyggere. Andre større byer er Niksic og Pljevlja – mens betydeligt Bar er Montenegros vigtigste havneby.

Den travleste lufthavn i Montenegro er Aerodrom Tivat, beliggende ved bugten Kotor. Det er hvor de fleste turister kommer for at være på ferie ved Adriaterhavet. Der er også en international lufthavn i udkanten af hovedstaden – Aerodrom Podgorica.

Søg og find billige priser for biludlejning i Montenegro i søgemaskinen ovenfor. Booking proces er enkel, og du vil modtage en kupon med en bekræftelse inden for få timer efter bestilling.

Billeje destinationer