Biludlejning Bosnien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bosnien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bosnien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bosnien miniguide

Billeje Bosnien

Biludlejning Bosnien

Bosnien-Hercegovina er beliggende i det sydøstlige Europa og har 4.600 tusind indbyggere (2009). Landet grænser mod vest af Kroatien , og Serbien og Montenegro i øst. På den sydlige kyst, land har en lille kyststrækning ved Adriaterhavet. Landskabet i Bosnien-Hercegovina er i vid udstrækning domineret af bjerge og dale, og er centralt beliggende i Dinariske Alper. Den højeste top er Magli?, hvilket er 2386 m. Omkring halvdelen af landet er dækket af skov, men der er også frugtbar landbrugsområder i det nordlige distrikter.

Bosnien-Hercegovina har omtrent et kontinentalt klima i nord – med kolde vintre og varme somre, og Middelhavet klima i syd.

Landet var tidligere del af Jugoslavien, men efter borgerkrigen i perioden 1992 – 1995 Jugoslavien blev opløst. De regioner i Bosnien-Hercegovina, der aldrig har haft en klart defineret grænse mellem dem, blev en selvstændig stat.
Landet har tre officielle sprog: bosnisk, serbisk og kroatisk. Bosnien er den nordlige del af landet, mens Hercegovina er syd for Middelhavet.

Hovedstaden i Sarajevo har omkring 420.000 indbyggere – og var vært for Vinter-OL i 1984. Det er beliggende i en dal omgivet af bjerge. Sarajevo er en populær vinter destination med stor resorts i bjergene Jahorina, Bjelašnica og Igman (hvilket er lidt øst for byen). Sarah har også historiske og kulturelle seværdigheder.

Andre større byer i Bosnien-Hercegovina Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica og Mostar . Landet har haft en kraftig stigning i turismen i de seneste år, og den eneste kystby – Neum – er et populært spa og resort.

Sarajevo International Airport er en af de største og vigtigste lufthavne, og ligger 12 km sydvest for hovedstaden.
Prøv vores søgemaskine herover for at se priserne på biludlejning i Bosnien. Nogle af de selskaber vi sammenligner i Bosnien, herunder Sixt, National, Budget og Avis.

Populære destinationer

Dansk