Biludlejning Bosnien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bosnien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bosnien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bosnien miniguide

Billeje Bosnien
Biludlejning Bosnien

Bosnien-Hercegovina er beliggende i det sydøstlige Europa og har 4.600 tusind indbyggere (2009). Landet grænser mod vest af Kroatien, og Serbien og Montenegro i øst. På den sydlige kyst, land har en lille kyststrækning ved Adriaterhavet. Landskabet i Bosnien-Hercegovina er i vid udstrækning domineret af bjerge og dale, og er centralt beliggende i Dinariske Alper. Den højeste top er Magli?, hvilket er 2386 m. Omkring halvdelen af landet er dækket af skov, men der er også frugtbar landbrugsområder i det nordlige distrikter.

Bosnien-Hercegovina har omtrent et kontinentalt klima i nord – med kolde vintre og varme somre, og Middelhavet klima i syd.

Landet var tidligere del af Jugoslavien, men efter borgerkrigen i perioden 1992 – 1995 Jugoslavien blev opløst. De regioner i Bosnien-Hercegovina, der aldrig har haft en klart defineret grænse mellem dem, blev en selvstændig stat.
Landet har tre officielle sprog: bosnisk, serbisk og kroatisk. Bosnien er den nordlige del af landet, mens Hercegovina er syd for Middelhavet.

Hovedstaden i Sarajevo har omkring 420.000 indbyggere – og var vært for Vinter-OL i 1984. Det er beliggende i en dal omgivet af bjerge. Sarajevo er en populær vinter destination med stor resorts i bjergene Jahorina, Bjelašnica og Igman (hvilket er lidt øst for byen). Sarah har også historiske og kulturelle seværdigheder.

Andre større byer i Bosnien-Hercegovina Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica og Mostar. Landet har haft en kraftig stigning i turismen i de seneste år, og den eneste kystby – Neum – er et populært spa og resort.

Sarajevo International Airport er en af de største og vigtigste lufthavne, og ligger 12 km sydvest for hovedstaden.
Prøv vores søgemaskine herover for at se priserne på biludlejning i Bosnien. Nogle af de selskaber vi sammenligner i Bosnien, herunder Sixt, National, Budget og Avis.

Billeje destinationer