Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sarajevo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sarajevo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sarajevo miniguide

Billeje Sarajevo

Biludlejning Sarajevo

Sarajevo er hovedstaden i Bosnien-Hercegovina og ligger centralt i landet. Byen ligger i den sydlige del af Bosnien-Hercegovina, i provinsen kendt som Hercegovina. Gennem byen flyder floden Miljacka, og Sarajevo er beliggende i en dal ved navn Sarajevo-dalen og er omgivet af bjerge. Hovedstaden er også den største by i Bosnien-Hercegovina og dets befolkning blev målt i 2009 til over 305 000.

Sarajevo er en gammel by grundlagt i 1200-tallet, og byen og det omkringliggende område er kendt for sin smukke og frodige natur. Byen er præget af mange religioner, både jødedom, kristendom og islam. Især muslimske arkitektur har farvet bybilledet med mere end 100 moskeer og en tyrkisk markedsplads. Den ældste og den første moské blev bygget i 1462 og kaldes Kejserens Moské i engelsk. I den gamle by er der mange historiske attraktioner og byen tilbyder forskellige museer, herunder Nationalmuseet og de historiske Museum.

Lufthavnen i Sarajevo ligger omkring 6 km uden for centrum og kaldes Sarajevo International Airport.

Dansk