Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sarajevo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sarajevo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sarajevo miniguide

Billeje Sarajevo
Biludlejning Sarajevo

Sarajevo er hovedstaden i Bosnien-Hercegovina og ligger centralt i landet. Byen ligger i den sydlige del af Bosnien-Hercegovina, i provinsen kendt som Hercegovina. Gennem byen flyder floden Miljacka, og Sarajevo er beliggende i en dal ved navn Sarajevo-dalen og er omgivet af bjerge. Hovedstaden er også den største by i Bosnien-Hercegovina og dets befolkning blev målt i 2009 til over 305 000.

Sarajevo er en gammel by grundlagt i 1200-tallet, og byen og det omkringliggende område er kendt for sin smukke og frodige natur. Byen er præget af mange religioner, både jødedom, kristendom og islam. Især muslimske arkitektur har farvet bybilledet med mere end 100 moskeer og en tyrkisk markedsplads. Den ældste og den første moské blev bygget i 1462 og kaldes Kejserens Moské i engelsk. I den gamle by er der mange historiske attraktioner og byen tilbyder forskellige museer, herunder Nationalmuseet og de historiske Museum.

Lufthavnen i Sarajevo ligger omkring 6 km uden for centrum og kaldes Sarajevo International Airport.