Biludlejning Serbien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Serbien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Serbien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Serbien miniguide

Billeje Serbien
Biludlejning Serbien

Serbien (10,1 millioner indbyggere i 2009) er placeret på Balkan i det sydøstlige Europa, og har en fælles grænse med Rumænien, Bulgarien, Montenegro, Kosovo, Makedonien, Kroatien og Bosnien .Indtil 1992 Serbien dannede den centrale del af Jugoslavien, og var så i perioden 1992-2006 i union med Montenegro.

Naturen i Serbien er under forandring. Den nordlige del af landet består af et fladt landskab, hvor Donau (Dunav) og flere mindre floder bidrage til at gøre jorden frugtbar. I den sydlige del er bjergene, der dominerer, og der er også landets højeste – Midžor (2169 m). Klimaet i Serbien er overvejende kontinental.

Hovedstaden Beograd er beliggende, og hvor de to floder Sava og Donau mødes – og også med en befolkning på 1,3 millioner, landets største by.Det anses for meget smuk, og det er også en af Europas ældste byer. Beograd kaldes ofte “Porten til Balkan.” Andre større byer i Serbien, Novi Sad og Nis.

Den største lufthavn i Serbien – Beograd Aerodrom Niklas Tesla – beliggende 12 km uden for hovedstaden.

Søg og find billig biludlejning i Serbien ved at bruge søgemaskinen ovenfor. Billigerebiludlejning.dk tilbyder udlejningsbiler i forskellige klasser for alles budget.

Billeje destinationer