Biludlejning Serbien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Serbien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Serbien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Serbien miniguide

Billeje Serbien

Biludlejning Serbien

Serbien (10,1 millioner indbyggere i 2009) er placeret på Balkan i det sydøstlige Europa, og har en fælles grænse med Rumænien , Bulgarien , Montenegro , Kosovo, Makedonien , Kroatien og Bosnien .Indtil 1992 Serbien dannede den centrale del af Jugoslavien, og var så i perioden 1992-2006 i union med Montenegro.

Naturen i Serbien er under forandring. Den nordlige del af landet består af et fladt landskab, hvor Donau (Dunav) og flere mindre floder bidrage til at gøre jorden frugtbar. I den sydlige del er bjergene, der dominerer, og der er også landets højeste – Midžor (2169 m). Klimaet i Serbien er overvejende kontinental.

Hovedstaden Beograd er beliggende, og hvor de to floder Sava og Donau mødes – og også med en befolkning på 1,3 millioner, landets største by.Det anses for meget smuk, og det er også en af Europas ældste byer. Beograd kaldes ofte “Porten til Balkan.” Andre større byer i Serbien, Novi Sad og Nis.

Den største lufthavn i Serbien – Beograd Aerodrom Niklas Tesla – beliggende 12 km uden for hovedstaden.

Søg og find billig biludlejning i Serbien ved at bruge søgemaskinen ovenfor. Billigerebiludlejning.dk tilbyder udlejningsbiler i forskellige klasser for alles budget.

Populære destinationer

Dansk