Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Novi Sad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novi Sad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novi Sad miniguide

Billeje Novi Sad

Biludlejning Novi Sad

Novi Sad – med 210.000 indbyggere (370 tusind i hovedstadsområdet) er Serbiens næststørste by.Det er beliggende nord for landet – Donau – og er hovedstaden i den autonome region Vojvodina. Der Novi Sad er placeret, har været beboet siden stenalderen – men byen fik sit nuværende navn og byprivilegier første i 1748.

En af byens store attraktioner er Petrovaradin fæstning på den højre bred af Donau (som også er et museum). Ellers Novi Sad, flere monumentale kirker, og en smuk jødisk synagoge. Derudover er der en række interessante museer – herunder Vojvodina Museum (med over 400.000 genstande) og en række velbesøgte kunstmuseer og gallerier.
Novi Sad er også kendt som vært mødested for de store musikfestival EXIT i juli hvert år, hvor du kan høre mange internationale bands spille live – i forskellige genrer (rock, techno, hip-hop, reggae, etc.).

Der er ingen lufthavn i Novi Sad. Den nærmeste er Nikola Tesla International Airport uden for hovedstaden Beograd, ca. 70 km sydvest for Novi Sad.

Dansk