Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Novi Sad

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novi Sad inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novi Sad miniguide

Billeje Novi Sad
Biludlejning Novi Sad

Novi Sad – med 210.000 indbyggere (370 tusind i hovedstadsområdet) er Serbiens næststørste by.Det er beliggende nord for landet – Donau – og er hovedstaden i den autonome region Vojvodina. Der Novi Sad er placeret, har været beboet siden stenalderen – men byen fik sit nuværende navn og byprivilegier første i 1748.

En af byens store attraktioner er Petrovaradin fæstning på den højre bred af Donau (som også er et museum). Ellers Novi Sad, flere monumentale kirker, og en smuk jødisk synagoge. Derudover er der en række interessante museer – herunder Vojvodina Museum (med over 400.000 genstande) og en række velbesøgte kunstmuseer og gallerier.
Novi Sad er også kendt som vært mødested for de store musikfestival EXIT i juli hvert år, hvor du kan høre mange internationale bands spille live – i forskellige genrer (rock, techno, hip-hop, reggae, etc.).

Der er ingen lufthavn i Novi Sad. Den nærmeste er Nikola Tesla International Airport uden for hovedstaden Beograd, ca. 70 km sydvest for Novi Sad.