Biludlejning Rumaenien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rumænien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rumænien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rumænien miniguide

Billeje Rumænien

Biludlejning Rumænien

Rumænien ligger i sydøst Centraleuropa og har 22.500 tusind indbyggere (2009). Rumænien har kyst ud mod Sortehavet i øst, og de tilgrænsende lande, Bulgarien ,Serbien , Ungarn , Ukraine og Moldova .

Landskabet i Rumænien består hovedsageligt af bjerge, bakker og sletter. Serien er transsylvanske Alper (eller sydlige Karpater) befinder sig i centrale dele af Rumænien. Her finder du landets højeste – Moldoveanu – beliggende 2544 meter over havets overflade Nordlige del af landet består af lavland landskab af moser og sandbanker. Dele af floden Donau løber gennem Rumænien, og er den vigtigste flod i landet.

Rumænien har et tempereret klima med store årlige temperaturudsving. Landet har det meste cool, våde vintre og varme somre. Kyststrækningen i Sortehavet, men de tørreste og varmeste klima.

Hovedstaden Bukarest ligger i det sydøstlige Rumænien, og er landets økonomiske og industrielle centrum.Bukarest har 2.300 tusind indbyggere (2009). Byen har også en rig kultur og smukke arkitektur. De enorme Parlamentet Palace er byens største turistattraktion.

Andre vigtige byer i Rumænien Constanta (landets største havneby), Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara og Iasi.

Rumæniens vigtigste lufthavn er Aeroportul International Henri Coanda , der ligger 16 km nord for hovedstaden.Lufthavnen er også kaldet “Bucharesti Otopeni.

Udlejningsbil er uden tvivl et af de nederlag og mest overkommelige måder at udforske Rumænien på. I en hurtig søgning i vores søgemaskine kan du se, at vi tilbyder udlejningsbiler til enhver pengepung og formål.

Dansk