Biludlejning Rumaenien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rumænien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rumænien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rumænien miniguide

Billeje Rumænien
Biludlejning Rumænien

Rumænien ligger i sydøst Centraleuropa og har 22.500 tusind indbyggere (2009). Rumænien har kyst ud mod Sortehavet i øst, og de tilgrænsende lande, Bulgarien, Serbien, Ungarn, Ukraine og Moldova .

Landskabet i Rumænien består hovedsageligt af bjerge, bakker og sletter. Serien er transsylvanske Alper (eller sydlige Karpater) befinder sig i centrale dele af Rumænien. Her finder du landets højeste – Moldoveanu – beliggende 2544 meter over havets overflade Nordlige del af landet består af lavland landskab af moser og sandbanker. Dele af floden Donau løber gennem Rumænien, og er den vigtigste flod i landet.

Rumænien har et tempereret klima med store årlige temperaturudsving. Landet har det meste cool, våde vintre og varme somre. Kyststrækningen i Sortehavet, men de tørreste og varmeste klima.

Hovedstaden Bukarest ligger i det sydøstlige Rumænien, og er landets økonomiske og industrielle centrum.Bukarest har 2.300 tusind indbyggere (2009). Byen har også en rig kultur og smukke arkitektur. De enorme Parlamentet Palace er byens største turistattraktion.

Andre vigtige byer i Rumænien Constanta (landets største havneby), Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara og Iasi.

Rumæniens vigtigste lufthavn er Aeroportul International Henri Coanda, der ligger 16 km nord for hovedstaden.Lufthavnen er også kaldet “Bucharesti Otopeni.

Udlejningsbil er uden tvivl et af de nederlag og mest overkommelige måder at udforske Rumænien på. I en hurtig søgning i vores søgemaskine kan du se, at vi tilbyder udlejningsbiler til enhver pengepung og formål.