Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Suceava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Suceava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Suceava miniguide

Billeje Suceava
Biludlejning Suceava

Suceava tilhører den historiske region Bucovina i det nordøstlige Rumænien, og er imod grænser Moldova i øst og Ukraine i nord.Byen er bygget op omkring floden Suceava, som er en biflod til Siret og antallet af beboere blev anslået til ca 105 tusind (2007). Suceava var hovedstad i Moldova mellem 1388 og 1565, og østrigerne havde kontrol fra 1775 til 1918.

På grund af sin lange historie. Mange historiske bygninger, der har overlevet tidens tand Saint George’s Church blev bygget i 1500-tallet og er nu noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og forsvar fyrstelige Retten stammer fra den 1300’s. Suceava tilbyder mange fremragende museer, herunder Bucovina Etnografisk Museum har til huse i den fyrstelige Inn fra 1600-tallet. Bucovina Village Museum er en udendørs museum med 80 historiske bygninger, og Painted klostre er en samling af farverige kirker, der er malet med freskoer, hvoraf flere blev bygget i 1500-tallet.

Stefan cel Mare Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 11 km uden for Suceava.