Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Suceava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Suceava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Suceava miniguide

Billeje Suceava

Biludlejning Suceava

Suceava tilhører den historiske region Bucovina i det nordøstlige Rumænien , og er imod grænser Moldova i øst og Ukraine i nord.Byen er bygget op omkring floden Suceava, som er en biflod til Siret og antallet af beboere blev anslået til ca 105 tusind (2007). Suceava var hovedstad i Moldova mellem 1388 og 1565, og østrigerne havde kontrol fra 1775 til 1918.

På grund af sin lange historie. Mange historiske bygninger, der har overlevet tidens tand Saint George’s Church blev bygget i 1500-tallet og er nu noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og forsvar fyrstelige Retten stammer fra den 1300’s. Suceava tilbyder mange fremragende museer, herunder Bucovina Etnografisk Museum har til huse i den fyrstelige Inn fra 1600-tallet. Bucovina Village Museum er en udendørs museum med 80 historiske bygninger, og Painted klostre er en samling af farverige kirker, der er malet med freskoer, hvoraf flere blev bygget i 1500-tallet.

Stefan cel Mare Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 11 km uden for Suceava.

Dansk