Biludlejning Ungarn

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ungarn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ungarn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ungarn miniguide

Billeje Ungarn
Biludlejning Ungarn

Ungarn, som har knap 10 millioner indbyggere (2009), ligger i Østeuropa – og har en fælles grænse med Ukraine, Rumænien,Kroatien, Serbien, Østrig og Slovakiet. Landet er delt i to af Europas næstlængste flod, Donau.

Sproget er den samme i Ungarn er ikke i sprog i nogen af nabolandene, men er næsten beslægtet med finsk og estisk.

De østlige (og meget af den sydlige) dele af landet består af en frugtbar måde landskab (den Store ungarske Plain “Pusztaen”), hvilket betyder, at landbruget er en af landets vigtigste industrier. Også i den nordlige del af landskabet er fladt og frugtbart (Little ungarsk Plain) – mens de relativt høje bjerge dominerer nord, og til en vis grad også i vest. Ud over Donau. Floden Tisza i det østlige Ungarn, en af landets livsnerve

Hovedstaden Budapest, som ligger nord for landet, Donau, har 1,7 millioner indbyggere.Det anses for en af Europas smukkeste byer – og det er også Ungarns premierminister turistdestination. Andre større byer er Debrecen, Miskolc, Szegend, Pécs og Gy?r.

De vigtigste lufthavn i Ungarn, Budapest Ferihegy International Airport, som ligger lige uden for hovedstaden.

Vi tilbyder en bred vifte af biludlejning i Ungarn fra budget biler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere i Budapest, Debrecen og Gvor.