Biludlejning Ungarn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ungarn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ungarn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ungarn miniguide

Billeje Ungarn

Biludlejning Ungarn

Ungarn, som har knap 10 millioner indbyggere (2009), ligger i Østeuropa – og har en fælles grænse med Ukraine, Rumænien ,Kroatien , Serbien, Østrig og Slovakiet. Landet er delt i to af Europas næstlængste flod, Donau.

Sproget er den samme i Ungarn er ikke i sprog i nogen af nabolandene, men er næsten beslægtet med finsk og estisk.

De østlige (og meget af den sydlige) dele af landet består af en frugtbar måde landskab (den Store ungarske Plain “Pusztaen”), hvilket betyder, at landbruget er en af landets vigtigste industrier. Også i den nordlige del af landskabet er fladt og frugtbart (Little ungarsk Plain) – mens de relativt høje bjerge dominerer nord, og til en vis grad også i vest. Ud over Donau. Floden Tisza i det østlige Ungarn, en af landets livsnerve

Hovedstaden Budapest , som ligger nord for landet, Donau, har 1,7 millioner indbyggere.Det anses for en af Europas smukkeste byer – og det er også Ungarns premierminister turistdestination. Andre større byer er Debrecen, Miskolc, Szegend, Pécs og Gy?r.

De vigtigste lufthavn i Ungarn, Budapest Ferihegy International Airport , som ligger lige uden for hovedstaden.

Vi tilbyder en bred vifte af biludlejning i Ungarn fra budget biler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere i Budapest, Debrecen og Gvor.

Dansk