Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Debrecen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Debrecen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Debrecen miniguide

Billeje Debrecen
Biludlejning Debrecen

Debrecen er Ungarns næststørste by med 206.000 indbyggere (2.009), og er den største by i amtet Hajdú-Bihar.Det er beliggende i den østlige del af landet, den ungarske slette – ca 35 km fra grænsen til Rumænien.

Debrecen er den østlige regionens center for økonomi, handel, videnskab og kultur. .Universitetets hovedbygning har smukke arkitektur, beliggende i en smuk park med et springvand og statuer.

En anden berømt bygning i Debrecen er byens største kirke med sit karakteristiske to tårne.Kirken blev bygget i begyndelsen af av1800-tallet klassisk stil.

Andre attraktioner i byen omfatte Deri Museum – en kulturhistorisk museum samling. Csokonai Teater fra 1865, MODEM – en moderne, store gallerier, Sainte Anne’s katolske katedral fra 1700-tallet og Aquaticum Spa (med et vandland).

Byens internationale lufthavn – Debrecen Airport – beliggende 5 km sydvest for centrum.