Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Debrecen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Debrecen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Debrecen miniguide

Billeje Debrecen

Biludlejning Debrecen

Debrecen er Ungarns næststørste by med 206.000 indbyggere (2.009), og er den største by i amtet Hajdú-Bihar.Det er beliggende i den østlige del af landet, den ungarske slette – ca 35 km fra grænsen til Rumænien .

Debrecen er den østlige regionens center for økonomi, handel, videnskab og kultur. .Universitetets hovedbygning har smukke arkitektur, beliggende i en smuk park med et springvand og statuer.

En anden berømt bygning i Debrecen er byens største kirke med sit karakteristiske to tårne.Kirken blev bygget i begyndelsen af av1800-tallet klassisk stil.

Andre attraktioner i byen omfatte Deri Museum – en kulturhistorisk museum samling. Csokonai Teater fra 1865, MODEM – en moderne, store gallerier, Sainte Anne’s katolske katedral fra 1700-tallet og Aquaticum Spa (med et vandland).

Byens internationale lufthavn – Debrecen Airport – beliggende 5 km sydvest for centrum.

Dansk