Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gyor

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gyor inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gyor miniguide

Billeje Gyor

Biludlejning Gyor

Györ ligger i den nordvestlige del af Ungarn , og den største by i Landkreis Györ-Moson-Sopron.Byen har 130.000 indbyggere (2009), ofte kaldet “river byen” – fordi det ligger ved sammenløbet af Raba, Rabac og Donau mødes. Györ er også i nærheden af grænsen til de lande, Slovakiet ogØstrig . ¨

Byen er bedst kendt for sin smukke barokke bygninger, og har flere historiske kirker. Györ har også et rigt kulturliv teater, museer og kunstudstillinger samt flere årlige festivaler.

Den mest berømte turist brygning Jone i Györ er: Basilica fra 1200-tallet, Museum of Fine Arts med flere afdelinger i byen, City Hall – en smuk bygning med smukke haver fra 1500-tallet, Carmelite Kirke fra 1700-tallet, den historiske museum Xantus Museum og City Museum – med bl . a.greske og romerske artefakter, skulpturer, malerier og kinesisk porcelæn.

En attraktion for hele familien er Rába-Quelle Thermalbad, med spa, sauna og jacuzzi og vand park med vandrutschebaner.

Györ er en dejlig by med mange butikker og sine egne blomster marked.

Byens lufthavn – Györ-Per Lufthavn – ligger 14 km sydøst for centrum.

Dansk