Biludlejning Slovakiet

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Slovakiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Slovakiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Slovakiet miniguide

Billeje Slovakiet
Biludlejning Slovakiet

Slovakiet ligger i Centraleuropa, og har 5.500 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op til Tjekkiet i nordvest, Polen mod nord, Ukraine mod øst, Ungarn mod syd og Østrig i sydvest.

Langs den nordlige del af Slovakiet er Karpaterne i Tatra og Fatra bjerge – som har fremragende skiløb. Landets højeste bjerg – Gerlachovský štít – er 2665 m. Landskabet andre steder i Den Slovakiske Republik består af dale og søer – samt lavlandet med klare områder i syd. Donau er landets største flod, og bruges til passagertrafik.
Slovakiet har et tempereret fastlands klima med relativt varme somre og kolde, fugtige vintre. Lavlandene i syd har det varmeste klima.

Hovedstaden Bratislava er landets største by med 430.000 indbyggere.Bratislava er i det sydvestlige Slovakiet ved floden Donau – nær grænsen til Østrig og Ungarn. Byen er Slovakiets politiske, kulturelle og økonomiske centrum, har store museer, kunst gallerier og teatre. Hovedstadens største turistattraktion er Bratislava Castle (Hrad Bratislavský) – beliggende på en bakke med udsigt over byen og Donau.

Andre større byer i Slovakiet, Kosice, Presov, Nitra, Zilina og Banská Bystrica.

Slovakiet er et året rundt destination med fremragende vintersport muligheder i bjergene, flere spa steder med naturlige termalvann og store historiske og arkitektoniske attraktioner.

Landet har fem internationale lufthavne, der ligger i de største byer. Den største og travleste lufthavn MR Stefanik Airport, der ligger 9 km nordøst for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de større byer, herunder hovedstaden i Slovakiet Bratislava. Alle priser inkluderer leje af bil forsikring.

Populære destinationer

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”2″ item=”12106″ grid_id=”vc_gid:1596990232156-896c39f3-e96e-0″ include=”51264, 51266″]