Biludlejning Slovakiet

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Slovakiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Slovakiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Slovakiet miniguide

Billeje Slovakiet

Biludlejning Slovakiet

Slovakiet ligger i Centraleuropa, og har 5.500 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op til Tjekkiet i nordvest, Polen mod nord, Ukraine mod øst, Ungarn mod syd og Østrig i sydvest.

Langs den nordlige del af Slovakiet er Karpaterne i Tatra og Fatra bjerge – som har fremragende skiløb. Landets højeste bjerg – Gerlachovský štít – er 2665 m. Landskabet andre steder i Den Slovakiske Republik består af dale og søer – samt lavlandet med klare områder i syd. Donau er landets største flod, og bruges til passagertrafik.
Slovakiet har et tempereret fastlands klima med relativt varme somre og kolde, fugtige vintre. Lavlandene i syd har det varmeste klima.

Hovedstaden Bratislava er landets største by med 430.000 indbyggere.Bratislava er i det sydvestlige Slovakiet ved floden Donau – nær grænsen til Østrig og Ungarn. Byen er Slovakiets politiske, kulturelle og økonomiske centrum, har store museer, kunst gallerier og teatre. Hovedstadens største turistattraktion er Bratislava Castle (Hrad Bratislavský) – beliggende på en bakke med udsigt over byen og Donau.

Andre større byer i Slovakiet, Kosice, Presov, Nitra, Zilina og Banská Bystrica.

Slovakiet er et året rundt destination med fremragende vintersport muligheder i bjergene, flere spa steder med naturlige termalvann og store historiske og arkitektoniske attraktioner.

Landet har fem internationale lufthavne, der ligger i de største byer. Den største og travleste lufthavn MR Stefanik Airport , der ligger 9 km nordøst for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de større byer, herunder hovedstaden i Slovakiet Bratislava. Alle priser inkluderer leje af bil forsikring.

Populære destinationer

Dansk