Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nove Zamky

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nove Zamky inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nove Zamky miniguide

Billeje Nove Zamky
Biludlejning Nove Zamky

Nové Zámky beliggende i den sydøstlige del af Slovakiet og kun 25 km fra den ungarske grænse i syd.Den ligger ved floden Nitra, hvilket er omkring 80 km til hovedstaden Bratislava og ca. 90 km til Budapest, hovedstaden i Ungarn .I 2009 befolkningen i byen målt på lidt over 40 000 Nové Zámky voksede op omkring et fort og blev grundlagt i midten 1500-tallet.

Under 2 World War II, store dele af den historiske by og ødelagt mange gamle bygninger gik tabt. Der er dog stadig nogle historiske bygninger at se, især kirker og klostre, såsom den katolske kirke og gråbrødrekloster fra 1600-tallet. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge museet Muzeum Jana Thain Nové Zámky. Desuden naturen en i og omkring byen og nationalparker, spatilbud og talrige gallerier.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 75 km vest for Nové Zámky.