Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nove Zamky

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nove Zamky inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nove Zamky miniguide

Billeje Nove Zamky

Biludlejning Nove Zamky

Nové Zámky beliggende i den sydøstlige del af Slovakiet og kun 25 km fra den ungarske grænse i syd.Den ligger ved floden Nitra, hvilket er omkring 80 km til hovedstaden Bratislava og ca. 90 km til Budapest, hovedstaden i Ungarn .I 2009 befolkningen i byen målt på lidt over 40 000 Nové Zámky voksede op omkring et fort og blev grundlagt i midten 1500-tallet.

Under 2 World War II, store dele af den historiske by og ødelagt mange gamle bygninger gik tabt. Der er dog stadig nogle historiske bygninger at se, især kirker og klostre, såsom den katolske kirke og gråbrødrekloster fra 1600-tallet. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge museet Muzeum Jana Thain Nové Zámky. Desuden naturen en i og omkring byen og nationalparker, spatilbud og talrige gallerier.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 75 km vest for Nové Zámky.

Dansk