Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Budapest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Budapest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Budapest miniguide

Billeje Budapest
Biludlejning Budapest

Budapest (1,7 millioner indbyggere i 2009) er Ungarns hovedstad, ligger i den nordlige centrale del af landet – på begge sider af floden Donau.Budapest er landets vigtigste økonomiske, kulturelle og administrative center. Desuden er byen en vigtig transport hub.

Budapest har mange universiteter og colleges, museer og kunstsamlinger og mange smukke gamle bygninger, kirker og monumenter. Hertil kommer, haver botaniske og zoologiske. Byen er også berømt for sine mange helbredende termiske bad.

Budapest er v forstæder Buda og Pest, der ligger på hver sin side af Donau. Distrikter er forbundet med hinanden via flere broer.

Parlamentets bygning fra 1904 er en stor turistattraktion i byen, og er et af Europas mest storslåede bygninger i neo-gotisk stil. Det kongelige palads (placeret på Buda-siden) er en populær attraktion. Det var oprindelig en middelalderborg i slutningen af 1500-tallet, som senere blev ombygget og udvidet i neo-barok stil. I dag slottet huser en række vigtige kulturelle institutioner, herunder National Museum og City Museum. Slottet er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Andre seværdigheder i Budapest er blandt St. Stephen’s Church fra 1905 (byens største kirke), Fishermen’s Bastion fra 1895 og Millennium Square – med sin imponerende monument.

Den internationale lufthavn, Budapest Ferihegy Lufthavn er beliggende 28 km sydøst for centrum.