Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Budapest

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Budapest inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Budapest miniguide

Billeje Budapest

Biludlejning Budapest

Budapest (1,7 millioner indbyggere i 2009) er Ungarns hovedstad, ligger i den nordlige centrale del af landet – på begge sider af floden Donau.Budapest er landets vigtigste økonomiske, kulturelle og administrative center. Desuden er byen en vigtig transport hub.

Budapest har mange universiteter og colleges, museer og kunstsamlinger og mange smukke gamle bygninger, kirker og monumenter. Hertil kommer, haver botaniske og zoologiske. Byen er også berømt for sine mange helbredende termiske bad.

Budapest er v forstæder Buda og Pest, der ligger på hver sin side af Donau. Distrikter er forbundet med hinanden via flere broer.

Parlamentets bygning fra 1904 er en stor turistattraktion i byen, og er et af Europas mest storslåede bygninger i neo-gotisk stil. Det kongelige palads (placeret på Buda-siden) er en populær attraktion. Det var oprindelig en middelalderborg i slutningen af 1500-tallet, som senere blev ombygget og udvidet i neo-barok stil. I dag slottet huser en række vigtige kulturelle institutioner, herunder National Museum og City Museum. Slottet er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Andre seværdigheder i Budapest er blandt St. Stephen’s Church fra 1905 (byens største kirke), Fishermen’s Bastion fra 1895 og Millennium Square – med sin imponerende monument.

Den internationale lufthavn, Budapest Ferihegy Lufthavn er beliggende 28 km sydøst for centrum.

Dansk