Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Budapest Ferihegy Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Budapest Ferihegy Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Budapest Ferihegy Lufthavn miniguide

Billeje Budapest Ferihegy Lufthavn
Biludlejning Budapest Ferihegy Lufthavn – Foto: © József Süveg

Budapest Ferihegy Lufthavn er beliggende 16 km øst sydøst for Budapest i Ungarn. Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Budapest. Biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo og Sixt ligger i ankomsthallen i Terminal 2A og 2B.

8.443.053 passagerer besøgte Budapest Ferihegy Lufthavn i 2008, som er den største lufthavn i Ungarn. Lufthavnen er et knudepunkt for Malev Hungarian Airlines og Wizz Air. Budapest Ferihegy Lufthavn tjener hovedsagelig indenlandske destinationer, men man kan også rejse til destinationer i Afrika, Asien, Mellemøsten og Nordamerika.

Det er et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker i Budapest Ferihegy Lufthavn. Det giver også bank, et kapel, mulighed for børnepasning, konference-og business center. Det nyåbnede Hotel Stáció beliggende i lufthavnen.