Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Budapest Ferihegy Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Budapest Ferihegy Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Budapest Ferihegy Lufthavn miniguide

Billeje Budapest Ferihegy Lufthavn

Biludlejning Budapest Ferihegy Lufthavn – Foto: © József Süveg

Budapest Ferihegy Lufthavn er beliggende 16 km øst sydøst for Budapest i Ungarn .Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og Budapest. Biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo og Sixt ligger i ankomsthallen i Terminal 2A og 2B.

8.443.053 passagerer besøgte Budapest Ferihegy Lufthavn i 2008, som er den største lufthavn i Ungarn. Lufthavnen er et knudepunkt for Malev Hungarian Airlines og Wizz Air. Budapest Ferihegy Lufthavn tjener hovedsagelig indenlandske destinationer, men man kan også rejse til destinationer i Afrika, Asien, Mellemøsten og Nordamerika.

Det er et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker i Budapest Ferihegy Lufthavn. Det giver også bank, et kapel, mulighed for børnepasning, konference-og business center. Det nyåbnede Hotel Stáció beliggende i lufthavnen.

Dansk