Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bratislava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bratislava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bratislava miniguide

Billeje Bratislava

Biludlejning Bratislava

Bratislava er hovedstaden i Slovakiet og er beliggende vest for landet, ikke langt fra grænsen til Østrig og Ungarn .Byen ligger på begge sider af Donau, og det er cirka 60 km til den østrigske hovedstad Wien .Med en befolkning på over 420 tusind (2008), Bratislava er den største by i Slovakiet. Stedet har været beboet i tusinder af år, men ikke Bratislava status, indtil 1291.

Byen har flere nysgerrige statuer, bl.a. en paparazzi lurer rundt om et hjørne i den gamle by. Et af de mest berømte seværdigheder er Bratislava Slot fra 1000’s af Castle Hill, og du kan tage en tur til den bilfrie zone i den gamle by med en lille tog. Af de mange museer skal holde øje museum ure fra 1600-1800’s besøgte, mens det smalleste hus på landet på 130 cm skal ses i hans foldede på plads mellem andre bygninger.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport er den internationale hovedlufthavn i Slovakiet og er beliggende ca. 10 km uden for byen.

Dansk