Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bratislava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bratislava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bratislava miniguide

Billeje Bratislava
Biludlejning Bratislava

Bratislava er hovedstaden i Slovakiet og er beliggende vest for landet, ikke langt fra grænsen til Østrig og Ungarn .Byen ligger på begge sider af Donau, og det er cirka 60 km til den østrigske hovedstad Wien .Med en befolkning på over 420 tusind (2008), Bratislava er den største by i Slovakiet. Stedet har været beboet i tusinder af år, men ikke Bratislava status, indtil 1291.

Byen har flere nysgerrige statuer, bl.a. en paparazzi lurer rundt om et hjørne i den gamle by. Et af de mest berømte seværdigheder er Bratislava Slot fra 1000’s af Castle Hill, og du kan tage en tur til den bilfrie zone i den gamle by med en lille tog. Af de mange museer skal holde øje museum ure fra 1600-1800’s besøgte, mens det smalleste hus på landet på 130 cm skal ses i hans foldede på plads mellem andre bygninger.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport er den internationale hovedlufthavn i Slovakiet og er beliggende ca. 10 km uden for byen.