Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bratislava Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bratislava Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bratislava Lufthavn miniguide

Billeje Bratislava Lufthavn

Biludlejning Bratislava Lufthavn

Milan Rastislav Stefanik Airport, også kendt som Bratislava Airport (BTS), ligger 9 km nordøst for Bratislava .Der er en bus mellem lufthavnen og Bratislava. Der er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen i ankomsthallen. Virksomheder er A. Kless, A-ray International, Avis, Budget, Biludlejning 1924, Europcar, Hertz, Eurocar og Sixt.

1.710.018 passagerer besøgte Bratislava Airport i 2009, hvilket betyder et fald på omkring 20 procent fra året før. Det er grundlaget for Donau Wings AirExplore, slovakiske regering Flying Service, Opera Jet, Tatra og VIP Jet Wings. Fra Bratislava lufthavn, et fly til over 30 forskellige destinationer i Europa, er Ryanair det selskab, der tjener de fleste destinationer.

Bratislava Airport har et lille udvalg af mad og drikke forretninger samt nogle butikker. Andre faciliteter omfatter banker, førstehjælp og VIP lounge. Den nærmeste hoteller City Hotel Bratislava Hotel Kamila, og som også har en lille forretningscenter.

Dansk