Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bratislava Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bratislava Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bratislava Lufthavn miniguide

Billeje Bratislava Lufthavn
Biludlejning Bratislava Lufthavn

Milan Rastislav Stefanik Airport, også kendt som Bratislava Airport (BTS), ligger 9 km nordøst for Bratislava .Der er en bus mellem lufthavnen og Bratislava. Der er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen i ankomsthallen. Virksomheder er A. Kless, A-ray International, Avis, Budget, Biludlejning 1924, Europcar, Hertz, Eurocar og Sixt.

1.710.018 passagerer besøgte Bratislava Airport i 2009, hvilket betyder et fald på omkring 20 procent fra året før. Det er grundlaget for Donau Wings AirExplore, slovakiske regering Flying Service, Opera Jet, Tatra og VIP Jet Wings. Fra Bratislava lufthavn, et fly til over 30 forskellige destinationer i Europa, er Ryanair det selskab, der tjener de fleste destinationer.

Bratislava Airport har et lille udvalg af mad og drikke forretninger samt nogle butikker. Andre faciliteter omfatter banker, førstehjælp og VIP lounge. Den nærmeste hoteller City Hotel Bratislava Hotel Kamila, og som også har en lille forretningscenter.