Biludlejning Ostrig

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Østrig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Østrig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Østrig miniguide

Østrig

Biludlejning Østrig

Østrig er en indlandsstat beliggende i Centraleuropa, og har 8.300 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Liechtenstein, Schweiz , Italien, Slovenien ,Ungarn , Slovakiet , Tyskland og Tjekkiet. .

Det officielle sprog i Østerrrike er tysk, men den slovenske, kroatiske og ungarske er anerkendte mindretalssprog.

Landskabet i Østrig er bjergrigt – Alperne, der dækker 60% af landet. Østrig er et velkendt skisportssted og har stor turisme hele året. Den højeste top er Grossglockner, der er 3798 m. Ellers er landskabet af kuperet terræn og frugtbare sletter.
Østerrrike har en Alpine klima i Alperne, samt en kontinental Europæiske Centralbank lavlandsklima.

Hovedstaden Wien er beliggende i den nordøstlige ved floden Donau og har 1,8 millioner indbyggere (2009).Wien er landets centrum for kultur og videnskab, og også verdensberømte museer og teatre og operaer. Wien er en stor turistby, de mest berømte seværdigheder er katedralen St. Stephen’s Cathedral og den smukke Schönbrunn Palace.
De vigtigste byer i landet er Wien, Salzburg, Innsbruck, Graz og Linz .

Den største lufthavn i Østrig – Wien International Airport – ligger 18 km sydøst for hovedstaden.

Søg efter biludlejning priser i Østrig i vores søgemaskine. Vælg placering for afhentning og levering, og tryk på kalenderen for datoer.

Dansk