Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Innsbruck

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Innsbruck inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Innsbruck miniguide

Innsbruck
Biludlejning Innsbruck

Innsbruck er den største by og hovedstad i staten Tirol. Befolkningen blev målt til 118 000 i 2007 og Innsbruck ligger 575 meter over havets overflade.Byen ligger i det vestlige Østrig, midt i fremspringende bælte grænser Tyskland i nord og Italien i syd.Navnet kommer fra byen ligger tæt på floden Inn.

Turister strømmer til Innsbruck i både sommer og vinter, selv om byen er bedst kendt for at være et vintersportssted. Vinter-OL blev afholdt her i 1964 og 1976, og der er muligheder for forskellige vinteraktiviteter. Byen byder på en historisk distrikt og gamle bygninger, herunder Fürstenburg fra 1400-tallet. Bygningen er kendt som Goldenes Dachl på grund af den berømte balkon med den gyldne tag.

Lufthavn Innsbruck Lufthavn ligger 5 km vest for byen og er den største lufthavn i Tyrol. Om vinteren tager op lufttrafikken og i 2008 registreret Innsbruck Lufthavn 969474 rejsende.