Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Innsbruck

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Innsbruck inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Innsbruck miniguide

Innsbruck

Biludlejning Innsbruck

Innsbruck er den største by og hovedstad i staten Tirol. Befolkningen blev målt til 118 000 i 2007 og Innsbruck ligger 575 meter over havets overflade.Byen ligger i det vestlige Østrig , midt i fremspringende bælte grænser Tyskland i nord og Italien i syd.Navnet kommer fra byen ligger tæt på floden Inn.

Turister strømmer til Innsbruck i både sommer og vinter, selv om byen er bedst kendt for at være et vintersportssted. Vinter-OL blev afholdt her i 1964 og 1976, og der er muligheder for forskellige vinteraktiviteter. Byen byder på en historisk distrikt og gamle bygninger, herunder Fürstenburg fra 1400-tallet. Bygningen er kendt som Goldenes Dachl på grund af den berømte balkon med den gyldne tag.

Lufthavn Innsbruck Lufthavn ligger 5 km vest for byen og er den største lufthavn i Tyrol. Om vinteren tager op lufttrafikken og i 2008 registreret Innsbruck Lufthavn 969474 rejsende.

Dansk