Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salzburg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzburg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzburg Lufthavn miniguide

Salzburg Lufthavn

Biludlejning Salzburg Lufthavn

Salzburg Airport (SZG), også kendt som WA Mozart Airport efter Mozart født i Salzburg, ligger 3,1 km fra byen og 2 km fra grænsen til Tyskland .Lufthavnen er forbundet til byens offentlige transport, bus nummer 2 kører hver 10 minutter. Den shuttle, Sunny biler, Hertx, Avis, Budget, Mega Drive, Sixt, og den blå boks er biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen, som ligger på første sal af de vigtigste parkeringsplads.

I 2009 besøgte 1.553.554 passagerer Salzburg Airport, en tredjedel af disse vilkår for charterflyvninger. Salzburg er en meget populær destination for vinter skiløb, og en terminal 2 tjener kun chartertrafik og er kun åben om lørdagen. Lufthavnen blev åbnet allerede i 1910.

Udvælgelsen af de to caféer, barer, restauranter og butikker på Salzburg Lufthavn er god. Ikarus restaurant er en gourmet restaurant i første klasse i luftfartsselskabet 7, skal dette bestilles i forvejen. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Star Inn Hotel Salzburg Airport.

Dansk