Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salzburg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzburg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzburg Lufthavn miniguide

Salzburg Lufthavn
Biludlejning Salzburg Lufthavn

Salzburg Airport (SZG), også kendt som WA Mozart Airport efter Mozart født i Salzburg, ligger 3,1 km fra byen og 2 km fra grænsen til Tyskland .Lufthavnen er forbundet til byens offentlige transport, bus nummer 2 kører hver 10 minutter. Den shuttle, Sunny biler, Hertx, Avis, Budget, Mega Drive, Sixt, og den blå boks er biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen, som ligger på første sal af de vigtigste parkeringsplads.

I 2009 besøgte 1.553.554 passagerer Salzburg Airport, en tredjedel af disse vilkår for charterflyvninger. Salzburg er en meget populær destination for vinter skiløb, og en terminal 2 tjener kun chartertrafik og er kun åben om lørdagen. Lufthavnen blev åbnet allerede i 1910.

Udvælgelsen af de to caféer, barer, restauranter og butikker på Salzburg Lufthavn er god. Ikarus restaurant er en gourmet restaurant i første klasse i luftfartsselskabet 7, skal dette bestilles i forvejen. Der er flere hoteller i nærheden, en af dem er Star Inn Hotel Salzburg Airport.