Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzburg miniguide

Salzburg
Biludlejning Salzburg

Salzburg er den fjerde største by i Østrig og ligger på grænsen til Tyskland i vest.Byen er hovedstad i Salzburg, og befolkningen var i 2007 målt lige over 150 000.Salzburg er en gammel by med kirker og seværdigheder fra den barokke periode, og i 1996 den historiske by, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Mange rejser til Salzburg i vinteren på grund af Alperne stier, men også om sommeren kommer mange af gæsten den charmerende gamle bydel. WA Mozart blev født i Salzburg i 1756, og i dag er huset, hvor han voksede op et museum, der tiltrækker mange besøgende. Salzburg betragtes som en center for kultur som musik og teater og har siden middelalderen, som blev afholdt festivaler og festivaler. Salzburg Festival er en verdensberømt festival for opera og skuespil.

Lufthavnen i Salzburg, WA Mozart Airport er den næststørste lufthavn i Østrig.Placeringen er ca 3 km udenfor byen.