Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzburg miniguide

Salzburg

Biludlejning Salzburg

Salzburg er den fjerde største by i Østrig og ligger på grænsen til Tyskland i vest.Byen er hovedstad i Salzburg, og befolkningen var i 2007 målt lige over 150 000.Salzburg er en gammel by med kirker og seværdigheder fra den barokke periode, og i 1996 den historiske by, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Mange rejser til Salzburg i vinteren på grund af Alperne stier, men også om sommeren kommer mange af gæsten den charmerende gamle bydel. WA Mozart blev født i Salzburg i 1756, og i dag er huset, hvor han voksede op et museum, der tiltrækker mange besøgende. Salzburg betragtes som en center for kultur som musik og teater og har siden middelalderen, som blev afholdt festivaler og festivaler. Salzburg Festival er en verdensberømt festival for opera og skuespil.

Lufthavnen i Salzburg, WA Mozart Airport er den næststørste lufthavn i Østrig.Placeringen er ca 3 km udenfor byen.

Dansk