Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wels

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wels inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wels miniguide

Wels
Biludlejning Wels

Wels er en smuk by, der har en beliggenhed i det nordvestlige Østrig .Wels tilhører staten Oberösterreich og i 2008 befolkningen blev målt til ca 58 000.Byen ligger 25 km sydvest for Østrigs tredje største by Linz. Wels ligger en vis afstand fra den tyske grænse i vest og nordvest, og det er omtrent samme afstand fra Wels til Tjekkiet, som grænser Østrig mod nord.

Wels er en stor by at besøge, både på grund af de museer og zoologiske haver, men også fordi området var en by allerede under romertiden. Wels havde Roman byrettigheder omkring år 120 under navnet Ovilava, og på det tidspunkt var befolkningen i 18 000.Byen mistede sin betydning efter Roman’s tilfælde, men kom ind i historien igen i middelalderen. Denne gang i byen udgjorde en handel center, og Wels modtaget by status i 1222

Der er en lille lufthavn i Wels, men det er kun for civile fly. Passageren kan rejse til Linz.