Biludlejning Tjekkiet

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Tjekkiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tjekkiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tjekkiet miniguide

Billeje Tjekkiet

Biludlejning Tjekkiet

Tjekkiet ligger i Centraleuropa og har 10.200 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Tyskland, Slovakiet , Polen og Østrig .

Landskabet i Den Tjekkiske Republik er varieret og er generelt opdelt i to historiske regioner Bøhmen og Mähren. Bøhmen i vest med floden Moldau (Moldau) og Labe – og er omgivet af bjerge. Det højeste punkt her – Sněžka – er 1602 m. Mähren i øst er præget af bakker og floden Morava løber her. Ellers landet har store områder af klare landskab.
Tjekkiet, klima – med kolde vintre og varme somre.

Hovedstaden Prag er også landets største by med 1,2 millioner indbyggere (2008).Prag er centralt beliggende i Den Tjekkiske Republik – på floden Moldau (Moldau).Byen har mange smukke og imponerende bygninger, og store turistattraktioner i Prags gamle bydel – “Stare Mesto” – fra 1200-tallet, Hradcany med Prag Slot og St. Vitus Katedralen, Charles Bridge, Wenceslas Square og det jødiske kvarter.

Andre større byer i Tjekkiet: Brno, Ostrava, Zlín, Plzen og Pardubice.

Landets vigtigste lufthavn er Ruzyne International Airport , der ligger 17 km vest for Prag.Dette er også den største lufthavn i Central-og Østeuropa.

Billige Biludlejning i Tjekkiet gennem Billigerebiludlejning.dk og oplev den bedste måde at udforske Den Tjekkiske Republik. Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning, der passer til ethvert budget fra små biler som Peugot 107 og Golfen til flere store luksus biler som Volkswagen Passat og Mercedes E200.