Biludlejning Tjekkiet

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tjekkiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tjekkiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tjekkiet miniguide

Billeje Tjekkiet
Biludlejning Tjekkiet

Tjekkiet ligger i Centraleuropa og har 10.200 tusind indbyggere (2009). Landet er omgivet af Tyskland, Slovakiet, Polen og Østrig .

Landskabet i Den Tjekkiske Republik er varieret og er generelt opdelt i to historiske regioner Bøhmen og Mähren. Bøhmen i vest med floden Moldau (Moldau) og Labe – og er omgivet af bjerge. Det højeste punkt her – Sn?žka – er 1602 m. Mähren i øst er præget af bakker og floden Morava løber her. Ellers landet har store områder af klare landskab.
Tjekkiet, klima – med kolde vintre og varme somre.

Hovedstaden Prag er også landets største by med 1,2 millioner indbyggere (2008).Prag er centralt beliggende i Den Tjekkiske Republik – på floden Moldau (Moldau).Byen har mange smukke og imponerende bygninger, og store turistattraktioner i Prags gamle bydel – “Stare Mesto” – fra 1200-tallet, Hradcany med Prag Slot og St. Vitus Katedralen, Charles Bridge, Wenceslas Square og det jødiske kvarter.

Andre større byer i Tjekkiet: Brno, Ostrava, Zlín, Plzen og Pardubice.

Landets vigtigste lufthavn er Ruzyne International Airport, der ligger 17 km vest for Prag.Dette er også den største lufthavn i Central-og Østeuropa.

Billige Biludlejning i Tjekkiet gennem Billigerebiludlejning.dk og oplev den bedste måde at udforske Den Tjekkiske Republik. Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning, der passer til ethvert budget fra små biler som Peugot 107 og Golfen til flere store luksus biler som Volkswagen Passat og Mercedes E200.