Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Karlovy Vary

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlovy Vary inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlovy Vary miniguide

Billeje Karlovy Vary

Biludlejning Karlovy Vary

Karlovy Vary er beliggende i det nordvestlige Tjekkiet og er næsten 30 km syd for grænsen til Tyskland .Karlovy Vary er beliggende langs løbet af floder og Tepla Ohre, og den tyske by er bedre kendt som Karlsbad. Grundlagt i 1370, og i dag er antallet af mennesker skønnes at være omkring 50.000 (2008).

Karlovy Vary er kendt for at være et kursted med mange varme kilder. Tepla River er en varm flod, og at der er 13 større og 300 mindre kilder. Den mest berømte af disse kilder er Sprudel at støde vand ved 72 grader Celsius 11 meter op i luften. Fra 1400-tallet, kilderne havde sin helbredelse ry, og i dag er der mange kurbade og spasentre hele byen. Flere af de spa resort i smukke, historiske bygninger fra 1800-tallet og kaldte Spa, Spa II og lignende.

Karlovy Vary Lufthavn er den femtestørste lufthavn i landet og ligger cirka 6 km uden for centrum.

Dansk