Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Karlovy Vary

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Karlovy Vary inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Karlovy Vary miniguide

Billeje Karlovy Vary
Biludlejning Karlovy Vary

Karlovy Vary er beliggende i det nordvestlige Tjekkiet og er næsten 30 km syd for grænsen til Tyskland .Karlovy Vary er beliggende langs løbet af floder og Tepla Ohre, og den tyske by er bedre kendt som Karlsbad. Grundlagt i 1370, og i dag er antallet af mennesker skønnes at være omkring 50.000 (2008).

Karlovy Vary er kendt for at være et kursted med mange varme kilder. Tepla River er en varm flod, og at der er 13 større og 300 mindre kilder. Den mest berømte af disse kilder er Sprudel at støde vand ved 72 grader Celsius 11 meter op i luften. Fra 1400-tallet, kilderne havde sin helbredelse ry, og i dag er der mange kurbade og spasentre hele byen. Flere af de spa resort i smukke, historiske bygninger fra 1800-tallet og kaldte Spa, Spa II og lignende.

Karlovy Vary Lufthavn er den femtestørste lufthavn i landet og ligger cirka 6 km uden for centrum.