Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Plzen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Plzen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Plzen miniguide

Billeje Plzen

Biludlejning Plzen – Foto: © Miaow Miaow

Plze? er Tjekkiets fjerdestørste by og har en befolkning på næsten 165 tusind (2007).Byen hører til regionen Pilsen ligger langt vest for landet, i området af Bøhmen.Plze?, kaldet Pilsen på tysk, er placeret på de fire floder Radbuza, Mže, Úhlava og Uslava samtidig til floden Berounka. Det er ca. 80 km til den tyske grænse.

Pilsen er kendt for ølbrygning, Pilsner, og som producerer ingen har stået på siden begyndelsen af 1300’s. Besøgende bør tage et besøg på bryggeriet Pilsner Urquell Brewery og Brewery Museum. Pilsen Zoologisk og Botanisk Have har den næststørste område for bjørne i Europa samt naturlige levesteder for katte, og en botanisk have.I den historiske by’s mange gamle bygninger, herunder St. Bartholomew’s Cathedral fra 1300. For børn er der attraktioner som en dukke museum og et spøgelse museum, der er afsat til eventyr og sagn.

Den nærmeste internationale lufthavn er Prague Ruzyne Airport , som ligger ca. 90 km væk.

Dansk