Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Plzen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Plzen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Plzen miniguide

Billeje Plzen
Biludlejning Plzen – Foto: © Miaow Miaow

Plze? er Tjekkiets fjerdestørste by og har en befolkning på næsten 165 tusind (2007).Byen hører til regionen Pilsen ligger langt vest for landet, i området af Bøhmen.Plze?, kaldet Pilsen på tysk, er placeret på de fire floder Radbuza, Mže, Úhlava og Uslava samtidig til floden Berounka. Det er ca. 80 km til den tyske grænse.

Pilsen er kendt for ølbrygning, Pilsner, og som producerer ingen har stået på siden begyndelsen af 1300’s. Besøgende bør tage et besøg på bryggeriet Pilsner Urquell Brewery og Brewery Museum. Pilsen Zoologisk og Botanisk Have har den næststørste område for bjørne i Europa samt naturlige levesteder for katte, og en botanisk have.I den historiske by’s mange gamle bygninger, herunder St. Bartholomew’s Cathedral fra 1300. For børn er der attraktioner som en dukke museum og et spøgelse museum, der er afsat til eventyr og sagn.

Den nærmeste internationale lufthavn er Prague Ruzyne Airport, som ligger ca. 90 km væk.