Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Prag Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prag Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prag Lufthavn miniguide

Billeje Prag Lufthavn
Biludlejning Prag Lufthavn

Prag Ruzyne Airport (PRG) ligger 20 km nordvest for Prag .Der er flere busser til programmet rostasjoner nær centrum af Prag.Biludlejningsfirmaer ligger på første sal i parkeringspladsen C. selskaber, der tilbyder deres service er Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS czechocar og Dvorak rense en bil.

Med 12.800 tusind passagerer i 2008 var den travleste lufthavn blandt de nye EU-lande. Lufthavnen modtog Skytrax’s pris for bedste lufthavn i Central-og Østeuropa i 2005 og 2007. Det er en hub for tjekkisk Airlines, Smart Wings, Travel Services og Wizz Air. Fra Prag Lufthavn kan rejse direkte til 108 destinationer i 50 lande.Lufthavnen har tre terminaler med shuttle-bus-forbindelse.

Der er mere end 70 forskellige butikker i lufthavnen, og valget af mad og drikke forretninger er også gode. Andre faciliteter inkluderer et apotek, trådløst internet, bank, posthus, medicinsk kontorer, VIP-lounge og business center. Der er flere hoteller i lufthavnen, er det Ramada Airport Hotel Prag, Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 og Courtyard by Marriott Prag Lufthavn.