Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Prag Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prag Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prag Lufthavn miniguide

Billeje Prag Lufthavn

Biludlejning Prag Lufthavn

Prag Ruzyne Airport (PRG) ligger 20 km nordvest for Prag .Der er flere busser til programmet rostasjoner nær centrum af Prag.Biludlejningsfirmaer ligger på første sal i parkeringspladsen C. selskaber, der tilbyder deres service er Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS czechocar og Dvorak rense en bil.

Med 12.800 tusind passagerer i 2008 var den travleste lufthavn blandt de nye EU-lande. Lufthavnen modtog Skytrax’s pris for bedste lufthavn i Central-og Østeuropa i 2005 og 2007. Det er en hub for tjekkisk Airlines, Smart Wings, Travel Services og Wizz Air. Fra Prag Lufthavn kan rejse direkte til 108 destinationer i 50 lande.Lufthavnen har tre terminaler med shuttle-bus-forbindelse.

Der er mere end 70 forskellige butikker i lufthavnen, og valget af mad og drikke forretninger er også gode. Andre faciliteter inkluderer et apotek, trådløst internet, bank, posthus, medicinsk kontorer, VIP-lounge og business center. Der er flere hoteller i lufthavnen, er det Ramada Airport Hotel Prag, Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 og Courtyard by Marriott Prag Lufthavn.

Dansk