Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Prag

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prag inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prag miniguide

Billeje Prag

Biludlejning Prag

Prag er beliggende nordvest for Tjekkiet ved floden Moldau.Dette Floden deler byen i to distrikter med en række på hver side, herunder den gamle by mod nord på den østlige bred.Prag er hovedstaden i landet og var også hovedstad i det gamle Tjekkoslovakiet. Med en befolkning på over 1,2 millioner (2009), Prag er den største by i Tjekkiet. De tidligste optegnelser af Prag fra 928.

Prag er kendt for sine mange broer, der spænder over Moldau, de mest populære er den gotiske Charles Bridge fra 1300 er ca. 500 meter lang. Old Town kaldet Stare Mesto og mange foretrækker her på grund af den oprindelige gade mønster, er bevaret og historiske bygninger. På Old Town Square står den middelalderlige klokketårn med den smukke astronomiske ur. Prag byder på mange museer, seværdigheder og historiske steder, samt højtider, såsom Foråret i Prag International Music Festival.

Prag Lufthavn, Prag Ruzyne Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca 10 km udenfor byen.

Dansk