Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Prag

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prag inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prag miniguide

Billeje Prag
Biludlejning Prag

Prag er beliggende nordvest for Tjekkiet ved floden Moldau.Dette Floden deler byen i to distrikter med en række på hver side, herunder den gamle by mod nord på den østlige bred.Prag er hovedstaden i landet og var også hovedstad i det gamle Tjekkoslovakiet. Med en befolkning på over 1,2 millioner (2009), Prag er den største by i Tjekkiet. De tidligste optegnelser af Prag fra 928.

Prag er kendt for sine mange broer, der spænder over Moldau, de mest populære er den gotiske Charles Bridge fra 1300 er ca. 500 meter lang. Old Town kaldet Stare Mesto og mange foretrækker her på grund af den oprindelige gade mønster, er bevaret og historiske bygninger. På Old Town Square står den middelalderlige klokketårn med den smukke astronomiske ur. Prag byder på mange museer, seværdigheder og historiske steder, samt højtider, såsom Foråret i Prag International Music Festival.

Prag Lufthavn, Prag Ruzyne Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca 10 km udenfor byen.