Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brno Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brno Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brno Lufthavn miniguide

Billeje Brno Lufthavn

Biludlejning Brno Lufthavn

Brno-Turany Airport (BRR) ligger omkring 8 kilometer fra Brno .Der er busser mellem lufthavnen og Brno hver halve time. Der er flere bi lutleieselskaper i lufthavnen, er der tale Avis, Budget, Hertz, nationa, Sixt og Europcar.

506 174 passagerer besøger Brno Lufthavn i 2008.Det tjener primært lavprisselskaber og charterrejser, og charterrejser til 30 forskellige destinationer. Den regelmæssige ruter er Moskva, London og Prag .En ny afgangshal åbnede i 2006 designet af en af Tjekkiets mest berømte arkitekter, Petr Parolek.

Brno Lufthavn har en enkelt prøve af drikkevand og spisesteder. Det har også VIP lounge, turistinformation, baby / alrum, førstehjælp og apoteker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk