Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brno Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brno Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brno Lufthavn miniguide

Billeje Brno Lufthavn
Biludlejning Brno Lufthavn

Brno-Turany Airport (BRR) ligger omkring 8 kilometer fra Brno .Der er busser mellem lufthavnen og Brno hver halve time. Der er flere bi lutleieselskaper i lufthavnen, er der tale Avis, Budget, Hertz, nationa, Sixt og Europcar.

506 174 passagerer besøger Brno Lufthavn i 2008.Det tjener primært lavprisselskaber og charterrejser, og charterrejser til 30 forskellige destinationer. Den regelmæssige ruter er Moskva, London og Prag .En ny afgangshal åbnede i 2006 designet af en af Tjekkiets mest berømte arkitekter, Petr Parolek.

Brno Lufthavn har en enkelt prøve af drikkevand og spisesteder. Det har også VIP lounge, turistinformation, baby / alrum, førstehjælp og apoteker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.