Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Brno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brno miniguide

Billeje Brno
Biludlejning Brno

Dette er den største by i provinsen, og den anden største land med hensyn til befolkning, og i 2008 befolkningen skønnes at være ca. 70 000. Målt på det område, Brno Tjekkiets tredjestørste by blev grundlagt omkring år 1000.

Der er mange historiske bygninger i byen ud over sightseeing, shopping og restauranter. Guvernørens Palace er en smuk bygning, som blev bygget i 1700-tallet, og Capuchin klosteret fra 1600-tallet har en meget besøgt krypt med resterne af den tidligere munke. Špilberk Castle er nu et museum og var en berygtet fængsel i 1700 – og

1800-tallet. Museet, der ligger lige uden for centrum. Den zoologiske Brno Zoo holdt forskellige Festligheder at fejre helligdage og fødsler af nye dyr.

Brno-Turany Airport er beliggende ca. 10 km uden for byen.