Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brno miniguide

Billeje Brno

Biludlejning Brno

Dette er den største by i provinsen, og den anden største land med hensyn til befolkning, og i 2008 befolkningen skønnes at være ca. 70 000. Målt på det område, Brno Tjekkiets tredjestørste by blev grundlagt omkring år 1000.

Der er mange historiske bygninger i byen ud over sightseeing, shopping og restauranter. Guvernørens Palace er en smuk bygning, som blev bygget i 1700-tallet, og Capuchin klosteret fra 1600-tallet har en meget besøgt krypt med resterne af den tidligere munke. Špilberk Castle er nu et museum og var en berygtet fængsel i 1700 – og

1800-tallet. Museet, der ligger lige uden for centrum. Den zoologiske Brno Zoo holdt forskellige Festligheder at fejre helligdage og fødsler af nye dyr.

Brno-Turany Airport er beliggende ca. 10 km uden for byen.

Dansk