Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liberec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liberec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liberec miniguide

Billeje Liberec
Biludlejning Liberec

Liberec ligger næsten udelukkende i den nordlige del af det centrale Tjekkiet og er ir egionen Bohemia.Nisa River løber gennem byen, og det er kun lidt over 20 km til den tyske og polske grænse, som ligger lige nord for Liberec. Med en befolkning på næsten 100 000 (2008) Liberec er det sjette største by i Tjekkiet.

Liberec er en historisk by, og der er flere gamle bygninger for at se i byen, herunder City Hall fra 1800-tallet og slottet af Grev Clam Gallas 1600-tallet. Det er beliggende ved foden af spøgte bjerget, og tv-tårnet med samme navn blev bygget i 1968 og er en velkendt vartegn. En af de mest besøgte attraktioner er zoo åbnet i 1919 og er den ældste zoologiske have i det tidligere Tjekkoslovakiet. Der er eksotiske dyr som elefanter og giraffer, men det er sjælden race hvide tigre er de mest populære.

Prag Ruzyne Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 130 km syd for Liberec.