Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liberec

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liberec inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liberec miniguide

Billeje Liberec

Biludlejning Liberec

Liberec ligger næsten udelukkende i den nordlige del af det centrale Tjekkiet og er ir egionen Bohemia.Nisa River løber gennem byen, og det er kun lidt over 20 km til den tyske og polske grænse, som ligger lige nord for Liberec. Med en befolkning på næsten 100 000 (2008) Liberec er det sjette største by i Tjekkiet.

Liberec er en historisk by, og der er flere gamle bygninger for at se i byen, herunder City Hall fra 1800-tallet og slottet af Grev Clam Gallas 1600-tallet. Det er beliggende ved foden af spøgte bjerget, og tv-tårnet med samme navn blev bygget i 1968 og er en velkendt vartegn. En af de mest besøgte attraktioner er zoo åbnet i 1919 og er den ældste zoologiske have i det tidligere Tjekkoslovakiet. Der er eksotiske dyr som elefanter og giraffer, men det er sjælden race hvide tigre er de mest populære.

Prag Ruzyne Airport er den nærmeste lufthavn, og er ca. 130 km syd for Liberec.

Dansk