Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ostrava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ostrava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ostrava miniguide

Billeje Ostrava
Biludlejning Ostrava

Ostrava-regionen Moravia og ejendommen er beliggende helt øst for Tjekkiet .Det er placeret tæt på samme nløpet af floder Oder og Ostravice.Det er kun lidt mere end 30 km til den polske grænse i øst og næsten 60 km til den slovenske grænse i syd. Ostrava er den tredje største by i landet med en befolkning på næsten 340 tusind (2009).

Ostrava har længe været kendt for kulminer, og lige nord for centrum er Museum of Mining. For mere information om byens historie kan besøge Ostrava Museum har til huse i den ældste bygning i byen med en astronomisk ur fra 1500-tallet. The Sea Aquarium, kan du se de aktiviteter, som f.eks fodre største piratfisk, og Zoo Ostrava City Zoo, der er dyr, såsom tiger, kamel, elefant og chimpanse.Fairy Tale Ghost Kælder er en børns attraktion med 11 forskellige værelser i 150-år gamle kældre.

Ostrava Leos Janacek Airport er en international lufthavn beliggende omkring 20 km uden for centrum.