Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ostrava

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ostrava inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ostrava miniguide

Billeje Ostrava

Biludlejning Ostrava

Ostrava-regionen Moravia og ejendommen er beliggende helt øst for Tjekkiet .Det er placeret tæt på samme nløpet af floder Oder og Ostravice.Det er kun lidt mere end 30 km til den polske grænse i øst og næsten 60 km til den slovenske grænse i syd. Ostrava er den tredje største by i landet med en befolkning på næsten 340 tusind (2009).

Ostrava har længe været kendt for kulminer, og lige nord for centrum er Museum of Mining. For mere information om byens historie kan besøge Ostrava Museum har til huse i den ældste bygning i byen med en astronomisk ur fra 1500-tallet. The Sea Aquarium, kan du se de aktiviteter, som f.eks fodre største piratfisk, og Zoo Ostrava City Zoo, der er dyr, såsom tiger, kamel, elefant og chimpanse.Fairy Tale Ghost Kælder er en børns attraktion med 11 forskellige værelser i 150-år gamle kældre.

Ostrava Leos Janacek Airport er en international lufthavn beliggende omkring 20 km uden for centrum.

Dansk