Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hradec Králové

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hradec Králové inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hradec Králové miniguide

Billeje Hradec Králové

Biludlejning Hradec Králové

Hradec Králové er centralt beliggende i den nordlige del af Tjekkiet .Ved en placering ved floden Labe, også kendt som Elben, og tilhører den region Hradec Králové, beliggende i det historiske distrikt af Bøhmen.Hradec Králové blev bygget omkring 1000 og navnet betyder “Dronningens slot.” I dag er der omkring 95 000 indbyggere i byen (2008).

Hradec Králové er kendt for at producere musikinstrumenter ud til at holde forskellige musikfestivaler. I august hvert år går Hip Hop Kemp i stakken og er en af Europas største hip-hop festivaler, og i oktober holdt international jazz festival Jazz Goes to Town. Obri Aquarium er et kæmpe akvarium med en undervands tunnel, og luftfarten museum Museum of Aviation, kan man se flyoppvisninger. White Tower blev bygget i 1500-tallet og har en usædvanlig lang tid, hvor markøren peger på den time, og den korte peger på minutter.

Prag Ruzyne Airport er den nærmeste internationale lufthavn er beliggende ca 110 km vest for byen.

Dansk