Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hradec Králové

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hradec Králové inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hradec Králové miniguide

Billeje Hradec Králové
Biludlejning Hradec Králové

Hradec Králové er centralt beliggende i den nordlige del af Tjekkiet .Ved en placering ved floden Labe, også kendt som Elben, og tilhører den region Hradec Králové, beliggende i det historiske distrikt af Bøhmen.Hradec Králové blev bygget omkring 1000 og navnet betyder “Dronningens slot.” I dag er der omkring 95 000 indbyggere i byen (2008).

Hradec Králové er kendt for at producere musikinstrumenter ud til at holde forskellige musikfestivaler. I august hvert år går Hip Hop Kemp i stakken og er en af Europas største hip-hop festivaler, og i oktober holdt international jazz festival Jazz Goes to Town. Obri Aquarium er et kæmpe akvarium med en undervands tunnel, og luftfarten museum Museum of Aviation, kan man se flyoppvisninger. White Tower blev bygget i 1500-tallet og har en usædvanlig lang tid, hvor markøren peger på den time, og den korte peger på minutter.

Prag Ruzyne Airport er den nærmeste internationale lufthavn er beliggende ca 110 km vest for byen.