Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ústí nad Labem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ústí nad Labem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ústí nad Labem miniguide

Billeje Ústí nad Labem
Biludlejning Ústí nad Labem

Ústí nad Labem er beliggende i den nordvestlige del af Tjekkiet .Her ligger byen ved floden Labe, også kendt som Elben, og det har en vigtig flod port. Det er mindre end 30 km til den tyske grænse, nordvest for byen og ca. 85 km til den polske grænse i nordøst. I 2005 nad Ústí Labem en befolkning på lidt over 90 000.

Ústí nad Labem var et lokalt kontor omkring 990 og blev grundlagt i 1200-tallet. På grund af sin lange historie, er der mange historiske kirker at se her som St. Jacob’s Church fra 1300. Der er også flere smukke slotte og herregårde i og omkring byen, herunder Trmice Chateaux fra 1800-tallet. Museum for byen Ústí nad Labem er en historisk museum, der blev grundlagt i 1876. ZOO Ústí nad Labem holde dyr som tigre, aber og giraffer og krybdyr.

Prag Ruzyne Airport ligger ca. 95 km syd og Dresden Lufthavn i Tyskland, ligger ca 85 km nord.