Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ústí nad Labem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ústí nad Labem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ústí nad Labem miniguide

Billeje Ústí nad Labem

Biludlejning Ústí nad Labem

Ústí nad Labem er beliggende i den nordvestlige del af Tjekkiet .Her ligger byen ved floden Labe, også kendt som Elben, og det har en vigtig flod port. Det er mindre end 30 km til den tyske grænse, nordvest for byen og ca. 85 km til den polske grænse i nordøst. I 2005 nad Ústí Labem en befolkning på lidt over 90 000.

Ústí nad Labem var et lokalt kontor omkring 990 og blev grundlagt i 1200-tallet. På grund af sin lange historie, er der mange historiske kirker at se her som St. Jacob’s Church fra 1300. Der er også flere smukke slotte og herregårde i og omkring byen, herunder Trmice Chateaux fra 1800-tallet. Museum for byen Ústí nad Labem er en historisk museum, der blev grundlagt i 1876. ZOO Ústí nad Labem holde dyr som tigre, aber og giraffer og krybdyr.

Prag Ruzyne Airport ligger ca. 95 km syd og Dresden Lufthavn i Tyskland, ligger ca 85 km nord.

Dansk