Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kutná Hora

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kutná Hora inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kutná Hora miniguide

Billeje Kutná Hora

Biludlejning Kutná Hora

Kutná Hora er centralt beliggende midt i Den Tjekkiske Republik og ligger nær floden Labe, eller Elben.Byen hedder Cutting Berg på tysk og dens befolkning var lige over 20 000 i 2008. Det blev bygget et kloster i Kutná Hora i 1142, og sølv miner var i drift mellem 1200 – og 1700’s, der havde byen en stærk økonomi.

Den historiske bymidte er små, snoede gader og blev noteret på UNESCO’s World Heritage List i 1995. Kutna Hora blev oprettet som top kilder til sølv, hvilket førte til minedrift gange blev udgravet i midten af centrum. Hvis du vil vide mere om sølv historie, kan du besøge Silver Museum tjekkiske Museum of Silver. Museet har til huse i det historiske slot Hrádek som først blev nævnt i 1312 Italiensk Retten blev kongebolig, og blev bygget i 1400, mens St. Barbara kirke blev påbegyndt i den 1300’s.

Prag Ruzyne Airport er den største lufthavn i Tjekkiet og ligger næsten 110 km vest for Kutná Hora.

Dansk