Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kutná Hora

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kutná Hora inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kutná Hora miniguide

Billeje Kutná Hora
Biludlejning Kutná Hora

Kutná Hora er centralt beliggende midt i Den Tjekkiske Republik og ligger nær floden Labe, eller Elben.Byen hedder Cutting Berg på tysk og dens befolkning var lige over 20 000 i 2008. Det blev bygget et kloster i Kutná Hora i 1142, og sølv miner var i drift mellem 1200 – og 1700’s, der havde byen en stærk økonomi.

Den historiske bymidte er små, snoede gader og blev noteret på UNESCO’s World Heritage List i 1995. Kutna Hora blev oprettet som top kilder til sølv, hvilket førte til minedrift gange blev udgravet i midten af centrum. Hvis du vil vide mere om sølv historie, kan du besøge Silver Museum tjekkiske Museum of Silver. Museet har til huse i det historiske slot Hrádek som først blev nævnt i 1312 Italiensk Retten blev kongebolig, og blev bygget i 1400, mens St. Barbara kirke blev påbegyndt i den 1300’s.

Prag Ruzyne Airport er den største lufthavn i Tjekkiet og ligger næsten 110 km vest for Kutná Hora.