Biludlejning Slovenien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Slovenien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Slovenien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Slovenien miniguide

Slovenien
Biludlejning Slovenien

Slovenien er placeret syd for Centraleuropa og har 2 millioner indbyggere (2009). Landet grænser Italien mod vest, Kroatien mod syd og øst, Ungarn mod nordøst, og Østrig i nord.Hertil kommer,. Sloveniens kystlinje ved Adriaterhavet i det sydvestlige

Landskabet i Slovenien, består af bjerge, skove og sletter – hvor Alperne bjergkæde beliggende i det nordlige. Landets højeste bjerg – Triglav – er 2864 m. Slovenien har middelhavsklima langs kysten i det sydvestlige, alpine klima i bjergene og klimaet i resten af landet – med varme somre og kolde vintre.

Hovedstaden Ljubljana har 268.000 indbyggere (2008), og er af central landet mellem Alperne og Adriaterhavet, på floden Ljubljana.Hovedstaden er Sloveniens største by og landets kulturelle, videnskabelige, økonomiske og politiske centrum. Byen er mest kendt for sin middelalderlige slot beliggende på en bakke, og den smukke maleriske broer, der spænder over floden.

Andre større byer i landet er: Maribor, Celje, Kranj, Velenje og Koper.

Sloveniens vigtigste internationale – Ljubljana Jože Pucnik Airport (ofte blot kaldet “Brnik Airport”) – ligger 26 km nord for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i Slovania i de større byer. Nogle af de biler, der tilbydes, er lille budget biler Peugot 107 og Ford Fiesta af konvertible og luksusbiler som BMW 3-serien og Mercedes C200.