Biludlejning Slovenien

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Slovenien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Slovenien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Slovenien miniguide

Slovenien

Biludlejning Slovenien

Slovenien er placeret syd for Centraleuropa og har 2 millioner indbyggere (2009). Landet grænser Italien mod vest, Kroatien mod syd og øst, Ungarn mod nordøst, og Østrig i nord.Hertil kommer,. Sloveniens kystlinje ved Adriaterhavet i det sydvestlige

Landskabet i Slovenien, består af bjerge, skove og sletter – hvor Alperne bjergkæde beliggende i det nordlige. Landets højeste bjerg – Triglav – er 2864 m. Slovenien har middelhavsklima langs kysten i det sydvestlige, alpine klima i bjergene og klimaet i resten af landet – med varme somre og kolde vintre.

Hovedstaden Ljubljana har 268.000 indbyggere (2008), og er af central landet mellem Alperne og Adriaterhavet, på floden Ljubljana.Hovedstaden er Sloveniens største by og landets kulturelle, videnskabelige, økonomiske og politiske centrum. Byen er mest kendt for sin middelalderlige slot beliggende på en bakke, og den smukke maleriske broer, der spænder over floden.

Andre større byer i landet er: Maribor, Celje, Kranj, Velenje og Koper.

Sloveniens vigtigste internationale – Ljubljana Jože Pucnik Airport (ofte blot kaldet “Brnik Airport”) – ligger 26 km nord for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i Slovania i de større byer. Nogle af de biler, der tilbydes, er lille budget biler Peugot 107 og Ford Fiesta af konvertible og luksusbiler som BMW 3-serien og Mercedes C200.