Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Celje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Celje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Celje miniguide

Billeje Celje

Biludlejning Celje

Celje er centralt beliggende i den østlige del af Slovenien .N Savinja River løber gennem byen og hovedstaden Ljubljana er ca. 60 km sydvest for Celje.I 2006 lå befolkningen på knap 40.000, gør Celje til den tredje største by i Slovenien. Cylie navn blev første gang nævnt i kilderne i 1100-tallet, men der har været en by her i løbet af både keltere og romere.

Celje har en lang historie og der er stadig mange gamle bygninger her. På en bakke lige over den gamle bydel sidder det historiske slot Celje Old Castle, Ducal Retten blev første gang nævnt i 1323 og bygger stedet tæller afholdt i middelalderen. Museer Celje Regional Museum og Museum of Modern History ser på byens kulturarv og historie. I området omkring Celje, er der flere kurbade og sundhed bedrifter fra de omkringliggende varme kilder.

Maribor Edvard Rusjan Airport ligger ca. 50 km fra Celje, og er landets næststørste lufthavn.

Dansk