Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Celje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Celje inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Celje miniguide

Billeje Celje
Biludlejning Celje

Celje er centralt beliggende i den østlige del af Slovenien .N Savinja River løber gennem byen og hovedstaden Ljubljana er ca. 60 km sydvest for Celje.I 2006 lå befolkningen på knap 40.000, gør Celje til den tredje største by i Slovenien. Cylie navn blev første gang nævnt i kilderne i 1100-tallet, men der har været en by her i løbet af både keltere og romere.

Celje har en lang historie og der er stadig mange gamle bygninger her. På en bakke lige over den gamle bydel sidder det historiske slot Celje Old Castle, Ducal Retten blev første gang nævnt i 1323 og bygger stedet tæller afholdt i middelalderen. Museer Celje Regional Museum og Museum of Modern History ser på byens kulturarv og historie. I området omkring Celje, er der flere kurbade og sundhed bedrifter fra de omkringliggende varme kilder.

Maribor Edvard Rusjan Airport ligger ca. 50 km fra Celje, og er landets næststørste lufthavn.