Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maribor Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maribor Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maribor Lufthavn miniguide

Billeje Maribor Lufthavn

Biludlejning Maribor Lufthavn

Maribor Edvard Rusjan Airport (MBX) ligger 9 km syd for Maribor .Der er en bus mellem lufthavnen og Maribor. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service er Hertz, Alamo National Biludlejning, Atet, Sixt, Avis og Europcar.

I 2007 besøgte 31.936 passagerer Maribor lufthavnen, og det er den næststørste lufthavn i Slovenien. Tunis Air er det eneste selskab, der flyver rutefly til Monastir.

Lufthavnen har en restaurant og en toldfri butik.

Dansk