Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maribor

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maribor inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maribor miniguide

Billeje Maribor
Biludlejning Maribor

Maribor ligger i det nordøstlige Slovenien, og det er lidt over 100 km til hovedstaden Ljubljana i sydvest.Det ligger ca 35 km fra grænsen til Østrig i nord og ca. 70 km fra den ukrainske grænse i øst.Floden Drava Maribor i to dele og byen er omgivet af bjerge. Maribor er Sloveniens næststørste by med en befolkning på næsten 90 000 (2008).

Den gamle bydel Lent har en idyllisk beliggenhed på den Drava og du kan delvis se verdens ældste vinstokke, der er over 400 år gammel og stadig bærer frugt. Maribor er en kendt producent af den slovenske vin og tilbyder ture til de omkringliggende vinmarker. Desuden er byen kendt for at være et vintersportssted, og her ligger landets største skiområde. I Aquarium-terrarie, kan du se fisk af mange slags, samt krybdyr såsom slanger og øgler.

Maribor Edvard Rusjan Airport ligger cirka 10 km udenfor byen og landets næststørste lufthavn.