Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maribor

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maribor inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maribor miniguide

Billeje Maribor

Biludlejning Maribor

Maribor ligger i det nordøstlige Slovenien , og det er lidt over 100 km til hovedstaden Ljubljana i sydvest.Det ligger ca 35 km fra grænsen til Østrig i nord og ca. 70 km fra den ukrainske grænse i øst.Floden Drava Maribor i to dele og byen er omgivet af bjerge. Maribor er Sloveniens næststørste by med en befolkning på næsten 90 000 (2008).

Den gamle bydel Lent har en idyllisk beliggenhed på den Drava og du kan delvis se verdens ældste vinstokke, der er over 400 år gammel og stadig bærer frugt. Maribor er en kendt producent af den slovenske vin og tilbyder ture til de omkringliggende vinmarker. Desuden er byen kendt for at være et vintersportssted, og her ligger landets største skiområde. I Aquarium-terrarie, kan du se fisk af mange slags, samt krybdyr såsom slanger og øgler.

Maribor Edvard Rusjan Airport ligger cirka 10 km udenfor byen og landets næststørste lufthavn.

Dansk