Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ljubljana

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ljubljana inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ljubljana miniguide

Billeje Ljubljana

Biludlejning Ljubljana

Ljubljana ligger næsten midt i Slovenien , en lidt længere mod vest end øst.Ljubljanica er floden, der løber gennem byen og er en biflod til floden Sava. Det er lidt over 100 km fra Ljubljana til Koper, der ligger på den lille bid Slovenien grænser op til Adriaterhavet i vest. Ljubljana er hovedstaden og største by i landet med en befolkning på ca. 280 tusind (2009). Byen er nævnt i kilder fra 1144 og tildelt byen status i 1220.

På østsiden af Ljubljanica ligger den gamle by med sine smukke historiske bygninger og den berømte bro Tromostovje hvilket betyder en tredobling af broen. Ljubljana Castle blev bygget i 1400-tallet og er den største af sin slotte og herregårde. Besøgende kan besøge flere museer, herunder History Museum City Museum of Ljubljana. Lige uden for Ljubljana er en lille, charmerende zoo og den moderne Atlantis vandland med swimmingpool, sauna og massage.

Ljubljana Jože Pu?nik Airport er en international lufthavn beliggende ca. 20 km nord for byen.

Dansk