Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ljubljana Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ljubljana Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ljubljana Lufthavn miniguide

Billeje Ljubljana Lufthavn

Biludlejning Ljubljana Lufthavn

Ljubljana Jože Pu?nik Airport (LJU) ligger 26 km nord for Ljubljana og 11 km syd for byen Kranj.Busserne kører ca en gang i timen mellem lufthavnen og Ljubljana, og der er også busforbindelser til Kranj. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, er der Avis, Budget, Europcar, Hertz Sixt, Atet ren en bil, Avantcar og Dollar / Thrifty.

1.524.028 passagerer besøgte Ljubljana Lufthavn i 2007, da det er mest travle lufthavn i Slovenien. Lufthavnen betjenes af syv forskellige flyselskaber og er den vigtigste base for den nationale Adria Airways flyver direkte til omkring 20 forskellige destinationer i Europa.

Ljubljana Lufthavn har flere caféer, restauranter og barer, og nogle af dem har udendørs terrasse om sommeren. Andre faciliteter er gratis massagestole, børns legerum, trådløst internet, bank, lægehjælp og en stor moderne konferencesal. Hotel Silvester og Penzion Jagodic ligger 3 km fra lufthavnen.

Dansk