Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ljubljana Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ljubljana Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ljubljana Lufthavn miniguide

Billeje Ljubljana Lufthavn
Biludlejning Ljubljana Lufthavn

Ljubljana Jože Pu?nik Airport (LJU) ligger 26 km nord for Ljubljana og 11 km syd for byen Kranj.Busserne kører ca en gang i timen mellem lufthavnen og Ljubljana, og der er også busforbindelser til Kranj. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, er der Avis, Budget, Europcar, Hertz Sixt, Atet ren en bil, Avantcar og Dollar / Thrifty.

1.524.028 passagerer besøgte Ljubljana Lufthavn i 2007, da det er mest travle lufthavn i Slovenien. Lufthavnen betjenes af syv forskellige flyselskaber og er den vigtigste base for den nationale Adria Airways flyver direkte til omkring 20 forskellige destinationer i Europa.

Ljubljana Lufthavn har flere caféer, restauranter og barer, og nogle af dem har udendørs terrasse om sommeren. Andre faciliteter er gratis massagestole, børns legerum, trådløst internet, bank, lægehjælp og en stor moderne konferencesal. Hotel Silvester og Penzion Jagodic ligger 3 km fra lufthavnen.