Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Portoroz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portoroz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portoroz miniguide

Billeje Portoroz

Biludlejning Portoroz

Portoroz ligger på den slovenske kyst grænser Adriaterhavet. Byen ligger i det eneste område, som grænser til kysten, og landets kystlinje er i alt 45 km. Slovenien grænser Italien 25 km nord for Portoroz og Kroatien, omkring 10 km syd for byen.Live kun omkring 3000 (2002) indbyggere Portoroz og er en af de mest populære feriesteder.

Portoroz er hovedsageligt kendt for at være en udvej med spatilbud spa og. Allerede i 1200-tallet området havde et ry for helbredende vand og mudder, og i dag besøgende kan drage fordel af de forskellige helsefarme. På grund af beliggenheden ved havet lokker Portoroz med en frodig landskab og smukke strande, og langs promenaden er der restauranter, barer og et kasino. Kun 3 km væk fra Portoroz ligger den middelalderlige by Piran med små, snoede gader og historiske bygninger.

Portoroz Lufthavn ligger ca. 6 km fra byen og er den mindste af landets internationale lufthavne

Dansk