Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Portoroz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portoroz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portoroz miniguide

Billeje Portoroz
Biludlejning Portoroz

Portoroz ligger på den slovenske kyst grænser Adriaterhavet. Byen ligger i det eneste område, som grænser til kysten, og landets kystlinje er i alt 45 km. Slovenien grænser Italien 25 km nord for Portoroz og Kroatien, omkring 10 km syd for byen.Live kun omkring 3000 (2002) indbyggere Portoroz og er en af de mest populære feriesteder.

Portoroz er hovedsageligt kendt for at være en udvej med spatilbud spa og. Allerede i 1200-tallet området havde et ry for helbredende vand og mudder, og i dag besøgende kan drage fordel af de forskellige helsefarme. På grund af beliggenheden ved havet lokker Portoroz med en frodig landskab og smukke strande, og langs promenaden er der restauranter, barer og et kasino. Kun 3 km væk fra Portoroz ligger den middelalderlige by Piran med små, snoede gader og historiske bygninger.

Portoroz Lufthavn ligger ca. 6 km fra byen og er den mindste af landets internationale lufthavne