Biludlejning Kroatien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kroatien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kroatien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kroatien miniguide

Billeje Kroatien
Biludlejning Kroatien

Kroatien (ca. 4,5 millioner indbyggere i 2009) er beliggende nordvest for Balkan. En smal strimmel jord, der udgør en kyststrækningen i Adriaterhavet, hvor der er flere store øer og en omfattende øhav. Kroatien, som indtil 1991 var en del af den jugoslaviske Republik, grænser eller til Bosnien og Hercegovina, Montenegro, Serbien, Ungarn og Slovenien .

Klimaet i Kroatien er varieret – med en typisk middelhavsklima langs kysten, mens det er meget regn-rige områder i bjergene længere inde i landet. Landets største turistdestination er badebyer langs Adriaterhavets kyst. Ellers landet har en masse smuk natur. Ud over den storslåede kystlinje, har Kroatien en grøn og frodig indre, mens områder mod nord og nordvest er domineret af de Dinariske Alper.

Hovedstaden i Kroatien, Zagreb – som har en vifte af kulturelle og historiske seværdigheder at vise – har ca. 780.000 indbyggere. Det er beliggende omtrent i midten af landet. Andre større byer findes primært langs kysten, hvor Rijeka, Split og Dubrovnik er de bedst kendte.

Den største lufthavn – Pleso International Airport – placeret i hovedstaden Zagreb .Ellers er der også større lufthavne med international trafik, herunder i Dubrovnik og Split .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i hele Kroatien, herunder turist byerne Dubrovnik, Split og Rijeka. Prøv vores brugervenlige søgemaskine og book biludlejning i 3 nemme trin.