Biludlejning Kroatien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kroatien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kroatien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kroatien miniguide

Billeje Kroatien

Biludlejning Kroatien

Kroatien (ca. 4,5 millioner indbyggere i 2009) er beliggende nordvest for Balkan. En smal strimmel jord, der udgør en kyststrækningen i Adriaterhavet, hvor der er flere store øer og en omfattende øhav. Kroatien, som indtil 1991 var en del af den jugoslaviske Republik, grænser eller til Bosnien og Hercegovina, Montenegro , Serbien, Ungarn og Slovenien .

Klimaet i Kroatien er varieret – med en typisk middelhavsklima langs kysten, mens det er meget regn-rige områder i bjergene længere inde i landet. Landets største turistdestination er badebyer langs Adriaterhavets kyst. Ellers landet har en masse smuk natur. Ud over den storslåede kystlinje, har Kroatien en grøn og frodig indre, mens områder mod nord og nordvest er domineret af de Dinariske Alper.

Hovedstaden i Kroatien, Zagreb – som har en vifte af kulturelle og historiske seværdigheder at vise – har ca. 780.000 indbyggere. Det er beliggende omtrent i midten af landet. Andre større byer findes primært langs kysten, hvor Rijeka, Split og Dubrovnik er de bedst kendte.

Den største lufthavn – Pleso International Airport – placeret i hovedstaden Zagreb .Ellers er der også større lufthavne med international trafik, herunder i Dubrovnik og Split .

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i hele Kroatien, herunder turist byerne Dubrovnik, Split og Rijeka. Prøv vores brugervenlige søgemaskine og book biludlejning i 3 nemme trin.

Dansk