Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Varazdin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varazdin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varazdin miniguide

Billeje Varazdin
Biludlejning Varazdin

Varazdin ligger 80 km nord for Zagreb på floden Drava. 49.000 indbyggere bor i en by i det nordlige Kroatien .

Byen blev en by i 1209, og var økonomiske og militære center i det nordlige Kroatien på grund af sin sårbare position mod den ekspanderende osmanniske rige. Byen voksede op omkring en fæstning og var omgivet af en ringmur. Varazdin var hovedstad i Kroatien under det habsburgske dynasti i 1756. Varazdin er rig på historie og barok bygninger. En berigelse fra 1300 er nu museum. Under den jugoslaviske borgerkrig i 1991, en af de første byer, der blev overgivet til de kroatiske uafhængighed styrker, uden kamp. Varazdin Old Town, som hovedsageligt barok stil, er velbevaret. Her er flere kirker, klostre og paladser. Besøgende kan besøge fæstningen Stari grad, at en sådan har en insekt samling af mere end ti tusind arter, eller Sermage Palace fra 1750. Her er den gamle og ny kunst.

Zagreb Lufthavn er ca. 67 km fra Varazdin.