Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Varazdin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varazdin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varazdin miniguide

Billeje Varazdin

Biludlejning Varazdin

Varazdin ligger 80 km nord for Zagreb på floden Drava. 49.000 indbyggere bor i en by i det nordlige Kroatien .

Byen blev en by i 1209, og var økonomiske og militære center i det nordlige Kroatien på grund af sin sårbare position mod den ekspanderende osmanniske rige. Byen voksede op omkring en fæstning og var omgivet af en ringmur. Varazdin var hovedstad i Kroatien under det habsburgske dynasti i 1756. Varazdin er rig på historie og barok bygninger. En berigelse fra 1300 er nu museum. Under den jugoslaviske borgerkrig i 1991, en af de første byer, der blev overgivet til de kroatiske uafhængighed styrker, uden kamp. Varazdin Old Town, som hovedsageligt barok stil, er velbevaret. Her er flere kirker, klostre og paladser. Besøgende kan besøge fæstningen Stari grad, at en sådan har en insekt samling af mere end ti tusind arter, eller Sermage Palace fra 1750. Her er den gamle og ny kunst.

Zagreb Lufthavn er ca. 67 km fra Varazdin.

Dansk