Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Split Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Split Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Split Lufthavn miniguide

Billeje Split Lufthavn
Biludlejning Split Lufthavn

Split Lufthavn (SPU) er 25 km vest for Split og er den næststørste lufthavn i Kroatien .Der er busser hver 20 minutter mellem Split og lufthavnen. Omkring 15 biludlejningsfirmaer tilbyder billeje i lufthavnen, herunder Budget, Hertz, Europcar, Atlas og City Car.

1.115.099 passagerer standsede ved Split Lufthavn i 2009.Lufthavnen åbnede i 1966 er under udvikling og forventes at være færdigt i 2014.Det serveres med omkring 50 forskellige flyselskaber, og det er en base for Croatia Airlines. I løbet af 2010 vil det være muligt at rejse til 74 forskellige destinationer fra Split.

Lufthavnen har en restaurant og en bar og en toldfri butik. Der er også en specialitet shop for kroatiske varer, banker, posthuse og VIP lounge.