Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Split Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Split Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Split Lufthavn miniguide

Billeje Split Lufthavn

Biludlejning Split Lufthavn

Split Lufthavn (SPU) er 25 km vest for Split og er den næststørste lufthavn i Kroatien .Der er busser hver 20 minutter mellem Split og lufthavnen. Omkring 15 biludlejningsfirmaer tilbyder billeje i lufthavnen, herunder Budget, Hertz, Europcar, Atlas og City Car.

1.115.099 passagerer standsede ved Split Lufthavn i 2009.Lufthavnen åbnede i 1966 er under udvikling og forventes at være færdigt i 2014.Det serveres med omkring 50 forskellige flyselskaber, og det er en base for Croatia Airlines. I løbet af 2010 vil det være muligt at rejse til 74 forskellige destinationer fra Split.

Lufthavnen har en restaurant og en bar og en toldfri butik. Der er også en specialitet shop for kroatiske varer, banker, posthuse og VIP lounge.

Dansk