Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Velika Gorica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velika Gorica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velika Gorica miniguide

Billeje Velika Gorica
Biludlejning Velika Gorica

Velika Gorica er beliggende 15 km syd for hovedstaden Zagreb, i det nordlige Kroatien .Fastholdelse Gorica er Kroatiens syvende største by, med 35.000 indbyggere i byens centrum. I alt 64.000, der bor i kommunen.

Grundlagt i 1278, og i 1990 en del af kapitalen Zagreb. Her ligger resterne af den romerske by Andautonia Š?itarjevo, nord for byen. Navn Gorica vigtige punkter til en skov eller en vingård.Regionen omkring Vedligeholdt Gorica er ideel til vandreture, med blot skove.Ved floden Kupa er en god camping muligheder, og området er fantastisk til lange gåture og cykelture. Uden for centrum er der et forhistorisk gravplads, og der er flere arkæologiske udgravninger her. Kan Besøgende udflugter til et kapel i Lijevi Štefanki, som er en perle af et træ. Barokkirken St. Ladislas, fra 1874 er værd at få med ham.

Zagreb Lufthavn er ca. tre kilometer fra centrum af Vedligeholdelse Gorica.