Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Velika Gorica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velika Gorica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velika Gorica miniguide

Billeje Velika Gorica

Biludlejning Velika Gorica

Velika Gorica er beliggende 15 km syd for hovedstaden Zagreb, i det nordlige Kroatien .Fastholdelse Gorica er Kroatiens syvende største by, med 35.000 indbyggere i byens centrum. I alt 64.000, der bor i kommunen.

Grundlagt i 1278, og i 1990 en del af kapitalen Zagreb. Her ligger resterne af den romerske by Andautonia Š?itarjevo, nord for byen. Navn Gorica vigtige punkter til en skov eller en vingård.Regionen omkring Vedligeholdt Gorica er ideel til vandreture, med blot skove.Ved floden Kupa er en god camping muligheder, og området er fantastisk til lange gåture og cykelture. Uden for centrum er der et forhistorisk gravplads, og der er flere arkæologiske udgravninger her. Kan Besøgende udflugter til et kapel i Lijevi Štefanki, som er en perle af et træ. Barokkirken St. Ladislas, fra 1874 er værd at få med ham.

Zagreb Lufthavn er ca. tre kilometer fra centrum af Vedligeholdelse Gorica.

Dansk