Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zagreb Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zagreb Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zagreb Lufthavn miniguide

Billeje Zagreb Lufthavn
Biludlejning Zagreb Lufthavn

Zagreb Lufthavn (ZAG), også kendt som Pleso lufthavnen ligger 15 km uden for Zagreb .Der er en bus mellem lufthavnen og Zagreb, som tager omkring 25 minutter. 13 forskellige bilproducenter tilbyder billeje, herunder flere mindre kendt som en sub rosa, An nova og Luna Vector. Flere kendte internationale selskaber som Hertz og Avis er også repræsenteret.

Zagreb Lufthavn er den største lufthavn i Kroatien, og i 2009 det serveret 2.062.242 passagerer.Det er planen, at en udbygning af lufthavnen vil begynde i løbet af 2010.Zagreb Lufthavn tjener omkring 12 flyselskaber og fungerer som en hub for Croatia Airlines. Man kan rejse til de fleste europæiske storbyer i Zagreb.

Lufthavnen har en cafe og en fremragende restaurant kaldet “Faust Vran?i?. Det omfatter også skat, bank, posthus, VIP-og business lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.