Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zagreb Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zagreb Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zagreb Lufthavn miniguide

Billeje Zagreb Lufthavn

Biludlejning Zagreb Lufthavn

Zagreb Lufthavn (ZAG), også kendt som Pleso lufthavnen ligger 15 km uden for Zagreb .Der er en bus mellem lufthavnen og Zagreb, som tager omkring 25 minutter. 13 forskellige bilproducenter tilbyder billeje, herunder flere mindre kendt som en sub rosa, An nova og Luna Vector. Flere kendte internationale selskaber som Hertz og Avis er også repræsenteret.

Zagreb Lufthavn er den største lufthavn i Kroatien , og i 2009 det serveret 2.062.242 passagerer.Det er planen, at en udbygning af lufthavnen vil begynde i løbet af 2010.Zagreb Lufthavn tjener omkring 12 flyselskaber og fungerer som en hub for Croatia Airlines. Man kan rejse til de fleste europæiske storbyer i Zagreb.

Lufthavnen har en cafe og en fremragende restaurant kaldet “Faust Vran?i?. Det omfatter også skat, bank, posthus, VIP-og business lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk